seyyah Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 son şarkıları gece kadar rahatsız etmiyor bence çok başarılı bir parça eski albümleride çok hoşuma gitmişti.gitaristleri daron malakian'a benziyor :)[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
arian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bende bundan önce 1-2 şarkısı vardı ama daha çok deneme tadındaydı onlar pek sevmemiştim ama bu son albümü "Avaz"'ı gerçekten sevdim güzel yani tavsiye ederim açıkcası..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 mp3lerini www.maximp3.com'dan bulabilirsiniz.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 seyyah şarkılarıda güzeldir :) (nikimin şarkı ile bir alakası yoktur.)[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 eski albümleri daha güzel ama onu al.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
GEd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 son albumde fena degilmis,elimde tamami yoktu,bugun eksik parcalari falan da buldum,son albumde gayet guzel.
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben henüz albümlerini tamamlayamadım ama grup oldukça iyi, bi ara cdlerini edinirim. netten ulaşılamıyor maalesef pek.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Tavsiye ediyorum gayet kaliteli. Areste var Gece kadar rahatsız etmiyor ve Seyyah. Ama siz yine gidin orjinalini alın. Kaliteli bayağı bir.[signature][hline]tır
irin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gece kadar rahatsız etmiyor un klibi de cok guzel olmus[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Öne çıkan mesajlar