LoskobordoS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben knighyt online oynarım hep yalovaya geldım cocuklar hep ultıma onlıne oynuyo bazıları slayer tr willow oynuyorlar 1-Bu Saydıklarımın Hepsı Tek Bı Yere Mi Giriyo 2-Crim Kalvas İnnox vs vs kelimeler kullanıyorlar aklıma gelmeyen daha coq war acıklarsanız sevinirim 3- pk nasıl olunur 4-pk gorduler mı korkuyorlar ama pk olmaktanda korkuyorlar bundan hic bişi anlamadım :P arkadaslar bu soruların hepsını teker teker birisi acıklarsa bana sevinirim 3 gundur izliyorum onları knight oynamayı bıraktım ama 3 gundur hi bişi anlamadım bu oyundan soleyınde cathlatmayın benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kal vas bi büyü tam söylenişi Kal Vas Flam büyük ateş bilmem ne anlamı var.Crim criminal eşşeğlu eşşektir suç işlemiştir görünce dövüyosun hele bide şehirden geçiyosa peşinde kuyruklu yıldız gibi adamlar olur In Nox da zehir poison büyüsü olmaktadır.PK Player Killer yani katil ve cesaret edebilirsen her yerde saldır.Ayrıca katiller gz'ye giremez gz Guard zone'dur guard zone guardlar tarafından korunur(ayrıntıya gerek yok pk geldimi bi şimşek bide guard gelio yerde bir ceset kalıyo kalınca şehirde başka kimse kalmıyo millet cesete abanıyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Hımm Saol Aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwart Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bırak Ultima Oynama Knight Online Daha İyi Dewam Et Knight a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: SadGamer, 29 Ağustos 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Kal vas bi büyü tam söylenişi Kal Vas Flam büyük ateş bilmem ne anlamı var.Crim criminal eşşeğlu eşşektir suç işlemiştir görünce dövüyosun hele bide şehirden geçiyosa peşinde kuyruklu yıldız gibi adamlar olur In Nox da zehir poison büyüsü olmaktadır.PK Player Killer yani katil ve cesaret edebilirsen her yerde saldır.Ayrıca katiller gz'ye giremez gz Guard zone'dur guard zone guardlar tarafından korunur(ayrıntıya gerek yok pk geldimi bi şimşek bide guard gelio yerde bir ceset kalıyo kalınca şehirde başka kimse kalmıyo millet cesete abanıyo Sen bariz Sphere oyuncususun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crossius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 KArdes oynama ultima bosver sen knight 'a dewam et valla hayatini zehir etme tmm guzel oyun ama bosver oku adam ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ultimaya baslama derım gereksız bır sey..Adamı baglar sonra bırden sutlar bır bakmıssın monoton gobeklı bır herıf olarak cıkmıssın..Uo yalan uo da belkı mage robeyle karızmasın ama gercek hayatta onun yerıne gobegın kalabılır..Uyarıdır:)=[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar