vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Avant Browser 10.1 Build 23 avant i deneyin arkadaslar birsey kaybetmezsiniz daha oncede reklam yapmistim ama pek dikkat cekmemisti,en sevdigim ozelliklerini yaziyim suan aklima gelenler -ayni pencere icinde sekmeler acabiliyorsunuz bu cogunda var ama her ayri sekmeye istediginiz refresh suresi koyabiliyorsunuz, kopyaladiginiz 1 linki direk 1 tus ile paste edip baska bir sekmede acilmasini sagliyabiliyorusunuz. -image, flash block koyma ozelligi var -isterseniz "x" isaretinden kapattiginizda simge olarak kosede duruyor -1 den fazla sekmeyi tek tusla yatay veya dikey olarak esit sekilde pencereye yayabiliyorsunuz -sekmeleri mouse scroll ile gezebiliyorsunuz -ve sonuncugu firefox daki bazi sayfalardaki sacmalamalari hic gormedim henuz[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 avanttı kullanacaksam eger kapatırken soruyorya yeniden acıldıgında siteler vs kalsın mı diye.o ozellik super walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet ya en onemli ozelligini unuttum mesela elektirik gitti pat diye kapandi pc actiginda en son safyalari aciyimmi diye soruyor isterseniz listeden eleme yapiyorsunuz sadece sunu ac bunu ac diye unutmusum sorry[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 skin kullanmam hicbir programda ama bunlarda 10.01 icin skinler Skin[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: vimpir, 03 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki: evet ya en onemli ozelligini unuttum mesela elektirik gitti pat diye kapandi pc actiginda en son safyalari aciyimmi diye soruyor isterseniz listeden eleme yapiyorsunuz sadece sunu ac bunu ac diye unutmusum sorry bu özellik operadan çıktı. firefoxtada var http://forum.paticik.com/view.php?id=140287 (bkz. session saver)[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eah,aynı özelliklerin çoğu firefoxtada var,hatta dahada fazlası,firefoxtan avantajı ne?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hepsimi var iyi okudunuzmu? firefox u yuklememle kaldirmam bir oldu bisi kaybetmezsiniz 2dk yukleyip bakin dua almak istiyorum :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: vimpir, 03 Eylül 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Avant Browser 10.1 Build 23 her ayri sekmeye istediginiz refresh suresi koyabiliyorsunuz, -isterseniz "x" isaretinden kapattiginizda simge olarak kosede duruyor -1 den fazla sekmeyi tek tusla yatay veya dikey olarak esit sekilde pencereye yayabiliyorsunuz bu 3 özelliği var hiçte fark yaratacak bi yararını görmedim... firefoxta ne var dersen, açtığım bi topici oku istersen...[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sırf seni kırmamak için indiriyorum bak..[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben firefox yukledim sen neden yuklemiyorsun avat ciddi diyorum sagol vimpir dicen :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla indiriyorum ama kullanmak için deil seni kırmamak için firefoxta 25ten fazla eklenti kurulu... hiçbişey onun üstüne konamaz[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 buraya yazmasan bile pm at en azindan ben memnun kalicagindan eminim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 avantı aslında eskiden kullanırdım. ama soyle bir sorun oldu. adsl ayarlarım avant default browser olarak seciliydi.onda ayarlamıstım.sonradan avantı sildim bi bozukluk oldu falan.ayarlar gene avantın temp leri arasında kaldı ki sonradan yukledigimde de adsl panele giremedim.format atmak zorunda kalmıstım. ie yi default tarayıcı yapsam bile olmuyordu.sonra f.fox a gectik iste.eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 adsl modemler ayarlarini kendi uzerinde tutuyor baska bisi olmus bence senin modem ayarlarina[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 dondu download[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :) napabiliriz[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu arada avantın temelinde ie var. Bu yüzden ie ile nasıl görünüyorsa avant ilede aynı şekilde problemsiz görünüyor tüm siteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadas olayi cozmus:) zaten yukliyenler firefox dan kurtulucak hemen:)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 FTW FIREFOX! iki dl açtım ikiside dondu bu nedir ya,saniyemi almadı uninstall,plugini falan varsa bunun hoş birşeyde yok güzel değil böyle tamamen şahsi düşüncelerim,plz kontra atağa geçmeyin.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 download etmiyor bi türlü[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben ediyorum istersen mailini ver yolliyim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya vimpir prim falan mı alcan dl başına ne kastın bu kadar yarın bakarız[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sadece iyilik yapmaya calisiyorum hepsi bu, bugun kendimi iyi hissettiricek birseyler yapmadan girmicem yataga :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 güzel görünüyor. ankara'ya dönüp kablonetime dönünce test edeceğim. bir tek windows pencereleri halinde açılıyor siteler sanırım. yani tarayıcının içinde ki yeni sayfalar windows pencereleri şeklinde açılıyor. hepsinin açıldığındaki görünümü biraz rahatsızlık verici olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 nasi windows pencereleri seklinde tam anliyamadim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar