arar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 format atmak istiyorum. herşey tamam gözüküyo ama windowsun kurulu olduğu bölümü silemiyorum. dediğine göre bu bölüm yüklemenin tamamlanması için gereken geçici kurulum dosyalarını içeriyormuş. nasıl silicem bu bölümü?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 format atarkenmi soluyor bunlari yoksa klasorlerimi silmeye calisiyorsun sistemdeyken[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Dün bende de oldu, windows açılmadan önce delete'e bas, bios ekranı gelicek. Ordan advanced bios setupa gir. First ve Second Boot Device cdrom yap. Şimdi silebilirsin c:/yi. Not: Bunları yapmadan önce ne olur ne olmaz geçici kurulum dosyalarını sil c:/den. $~WCKc-$ dalan gibi acaip isimleri var anlarsın zaten hangileri olduklarını.
arar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 olmadı... cd rom u atadım 2sine de, gene aynı hatayı verdi. üstüne o dosyaları sildim bu sefer de hal.dll eksik diye başlamadı yükleme.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 olur oyle, denemeye devam et. bana da diyordu hal mal.[signature][hline]tır
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sen yine de şey yap. Normal windows açıkken tak cdyi. Sonra restart atarken dele bas ikisine de cdrom ata. öyle bidene bi.[signature][hline]tır
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Şimdi sen xp yüklü format atmak istiyorsun anladığım kadarıyla,önce bi yerden win 98 sistem disketi bul bilgisayarı o disketle başlat,sonra format atabilirsin,kurulum dosyası falan herşey gider...[signature][hline]from exile...
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 elvyn demiş benim diyecegimi yardımcı olmuş ole sorun çözülüyo banda olmustu.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu günlerde nie herkes format atıo?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
fixxer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya kardesım xp cd sını tak restart yap cd den calıstır sonra onar komutuna gır ordan c: ye format cak bu kadar basıt format atmayı bılmıyorsanız hıc ugrasmayın bılen bırısını bulun tanıdık olursa bı yesıllık ısını gorur ama tanıdıgınız yoksa dolar uzerınden 60 $ dı galıba en son ıstanbulda :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Öne çıkan mesajlar