Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 depremde yalovadaydım 4 gün uyu(ya)mamıştım rekorum o[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bende bi ara aşırı derecede uykusuzluk problemi vardı.yani uyuyamıyordum.böle 2 günde bir falan uyuyabiliyordum.sonra düzeldi baya normale döndüm.şu sıralar yine başladı.aşırı alkol+sigara bide hareketsizlikten bünyeyi bozuyorum herhalde.sonra düzeliyo normal yaşantıya dönünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 rekorum 4.5 gun imkansiz diyeceksiniz ama yaptim yapmadim deil :) yaziyi gorunce direkt yazayim dedim ama bunu nasil ispatlarim onu bilemeyecem inandirici gelmior gibi gozukebilir ama 4.5 gun uyumadan gozlerim acikti.. geceleri genellikle redbul kahve icerek geciordum.. power shell oluyordu sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ahanda bir benzeri.. üniversitede son seneye 19 ders bırakmış temcik, ailesine bir kez bile dersi kaldığını söylemediği ve o okulun da 4 senede bitmesine and içtiği için kıçına acılı biber salçası sürülmüş bir köpek gibi yana yakıla ders çalışmak için metodlar bulmaya adamıştır kendini. motive edici renkli kalemler, göz yormayan sarı saman kağıtlar, üçyüz gram türk kahvesi, yarım kilo nescafe ile oturum açılır. ilk bir saatte elde hala okunması ve hatmedilmesi gereken 40.000 sayfa,vucüdün kahveye karşı bağışıklık geliştirdiğine dair bir tek tespit ve kapanmaya yüz tutmuş gözkapakları vardır. allahtan ki burs yattığı için koşa koşa gidilip marketten red bull alınır. hey dostum bu red bull bizi umulanın tersine tam dört saat takır takır çalışmaya sevkeder. sabaha karşı açık bir tekel bayii daha bulunur, bir red bull daha...(çok pahalı olduğu için öğrenci mantığı ve vicdanı ile niyeyse toptan almadım hiç) aha da gerçekten ders çalışarak sabahlama hadisesi ilk kez vuku bulabilmiştir. ama bitti mi hayııır. ertesi güne 3 baba sınav daha var. bu sefer red bull' lun dandiği sanılan ama kesinlikle daha çok işe yarayan bull shot ' dan alınır üç tane ( bunun kutusunda philips and morrisin atlarına benzer pozisyonda duran iki öküz vardı) netice itibarı ile 9 günde 19 vizeye giren temcik tam 32 kutu enerji içeceği içmiştir. son sınav çıkışı kantinde yapılan - bu gece naapsak da şu güzel anı kutlasak?- toplantısında birden herkesin kafası temcik' e döner. allaalla? niye bana bakıyor millet? hooop! arkadaşım niye hepiniz birden sallanıyorsunuz? aloo? ağır ağır konuşmayın diyorum. sallanmayın o' lum, deprem mi oluyor? şöyle sesler duymaktayımdır; -tteeeemciiiiookk, sseeeaann iiiyyyyiii miiisiiiaaannn? titttriiyooorsuuuaannn.. hheeeeeyyyyyyy giiddiiiyoooarrr buu kııııızzzzz. titreyen benmişim. hem de en zangırından. kimse sallanmıyormuş yani. son hatırladığım tiz bir 9' u 5 geçe sireni sesi. sonra da okulun medikoya en kestirme yan kapısının tersten görüntüsü. biri kucağına almış meğer, kafam da sarktı herhalde. medikoda önce uyuşturucu kullandığıma emin bir doktoru ikna etmeye çalıştım ama doktor habire uğuldadığı için pek de başarılı olamadım. sonra biri şansa çantamdan düşen redbull' lu kovalarken doktor gördü. allahtan adamda jeton düştü. evet, red bull komasına girdim.. bu bok kesinlikle işe yarıyor ama abartınca da tüm kas sistemi midir artık komple vucüd mudur bilmiyorum, birşeyleri çökertiyor. ben şahsen tövbeliyim. ama psikopatsanız ve artık bali mali kesmiyorsa biraz daha masrafa girip red bull' la da komalık olabilir, halüsinasyonlar görebilirsiniz. eşşek kadar bir iğne sokuyorlar yalnız haberiniz olsun.. (terelelli temcik, 12.11.2004 13:19) kaynak[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 mesela bende fazla uyumam bu aralar düzeldi 5:30 gıbı fılan yatıorum mesela arkların eve gıdıoruz içmeye adamlar uyuyor tabi yer yok 2kısı kanepe almıs 2 kısı dıer yatagı dıerı dıer yatagı ehem dıom bari dısarı da oturayım bu arkların evde ıcme olayındada kendımı ben bekçi gıbı hıssedıorum :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar