Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Rekor]Uykusuzluk a.k.a. kendimize işkence =)

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

ben vampir gibi olduğum için sabahları uyurum geceleri uuymam ama arada bir düzene sokmak için uykusuz bırakırım kendimi akşam erkenden yatayım toparlanayım die bir kere kafam esti LOTR serisini izledim sonra akşam oldu uykum var ama uyumak istmeiorum film izlemek istiyorum kriz gibi bişi. sonra filmler koydum falan sabaha kadarda oyle e3 film izledim rekorum 50 saat ama hareketli geçti baya gündüzleri. sizlerde durum nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

12 saat kesintisiz uykunun ardında 1 saat ayakta kalsam ondan sonra yatsam hala 12 saat uyuyabilecek bir insanım.Uyumak güzel bişi bence tabiki.Bu arada gündüz gece vampir geyiği bendede oluyor.Aynen durumu düzeltmek için uyumuyorum birgün-iki gün sonunda zafer=sonuç=12 saat uyku...Gerçi o birgün ikigün beklerken birkaç saat boyunca çok fazla uykun geliyor.O saatleri atlattın mı uykun kaçıyor.Kıl bir durum.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Sosyal ağlarda paylaş

Işte beni anlayan bir arkadaş... Yallnız değilim yaşasın. gece evin nöbetini tutor gibi hissediyorum artık. Dün sabah 6:50 falan hava yeni ynei aydınlanıyor. Camdan bakayım dedim. Gözlerimi acamadım çok acıyordu. o saatten sonra kendime vampir demeye başladım =) Yine 4 yaptık saati. rekor denesem mi ki? =)
Sosyal ağlarda paylaş

53 saat en az 3 yıl önce yaptım bunu gereksiz bişi uzun süre ayakta kalmak =p

ama geceden sabaha kadar ayakta olmak bi başka vampir gibi oluyosun harbi harbi evin bekçisi durumundasin hatta mahalle/sokak/cadde/semt(abardım=p) güzel filmler olabiliyo hem geceleri en azından cnbe tekrar veriyo güzel bişi sonuçta =)
Sosyal ağlarda paylaş

itiraf ediyorum uyku düzenimi paticik ve wow bozdu.Neyse ben memnunum halimden-vampirliğimden.Size bir tavsiye mümkün mertebe işiniz yokken uyuyun işiniz varsa uyumayın kendinizede iyi bakın.Sıkı kahvaltı yapın(asla yapmam).Ciddi ciddi ben kahvaltı yapamıyorum.Yeni kalkınca bişi almıyor mide.
*!Konuya ufak bi eklenti.Kalkınca kahvaltı yapabiliyormusunuz?*
Bunuda ben merak ettim ayrı konu açmıyim.
Edik(yazmayı unutmuşum):Uyuma rekorum 20 saat gibi az bişi.
En uzun süre ayakta kalmada 49 saat.Sonunda 12 saat uymuştum.
[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...

[Bu mesaj Bungala tarafından 02 Eylül 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu bende sormayı düşündüm. Açıkcası günde 2 öğün yiyorum. birincisi yatmadan önce güneşi görmeden önce. 2. si uyandıktan 3 4 saat sonra oluyor. sabah saat 7-8-9 civarı yattığım için kahvalti saatinde uyuyorum. (gerçi genelde annem 10 dedim mi gelir başıma hadi kahvaltıa der. bende tamam geliorum deyip uyurum ama neyse) kalktığımda saat ya annem yüzünden 10 oluyor ki o gün çok sinirli oluorum (1 -2 saat uyku ile durmak çok kötü!) yada 1-2-3 arasında değişiyor ama uzun süredir şöyle tadını çıkararak bir uyku tadamadım. en fazla 6 saat uyabildim. ne kadar geç yatarsam yatayım böyle oluyor.

o zaman soruları çoğaltalım!
[li]Uykusuzluk rekorunuz nedir?[/li]
[li]uyuma rekorunuz nedir?[/li]
[li]Kaç gibi yatar? kaç gibi kalkarsınız?[/li]

ben bu durumdan sıkılmaya başladım kendimi toplarlayamıyorum. önerilerinizide bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

4. günün uyumadan önceki son satlerinde yercekimi daha bi agrlastı sanki bana oyle oldu yurumekte zorlanıyordum senin dedigin gbi olmadı pek cokme oldu bende daha cok arada bir başım döndü uyuyuncada 17 saat uyumuşum deliksiz degil ama oda[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

F1'de görev alan arkadaşlar 4 gün uyumadan yada 4 gün boyunca 2 saat uykuyla mı ne? iş yapmışlar. Görev sırasında tartışmışlar kavga etmişler ama kavganın neden çıktığına dair hiç bir fikirleri yokmuş. herkese cevap veriyorlarmış ama tek bir anlama belirtisi yokmuş. bu his çok garip gerçekten. bakıyorsun ama algılayamıyorsun. boş boş bakıyorsun sadece =)
Sosyal ağlarda paylaş

kıracam rekorunu kafaya koydum! Yalnız php ile uğraşmam gereken işler vardı. bunlar biraz aksiyacak ama olsun. =) Welcome to VampireClub

sabahları ne yapacam bilmiyorum gerçekten geceden sabah çıkınca gözlerin çok fena acıyor bakalım göreces! film islerim herhalde bol bol elimde divx arşiv dolu. Extended LOTR'lar var bu sefer bunları izlerim 4 - 4.5 saatten yarım günümü bunlar alacak zaten =) biraz php biraz yemek msn derken geçer inşallah hadi hayırlısı. bu arada dün sabah saat 11di uyandım 3 saat uyku ile duruorum.

[Bu mesaj Bloodless tarafından 02 Eylül 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde ne zaman kafama eserse o zaman yatarım.Yemeğide aynı şekilde yerim.Mesela şimdi acıktım.Mutfağa girmem lazım ama sakat.Şimdi uyandırmıyım birini.Hmm ne halt yapıcam.Arada banada bi tavsiye.
Adam kırıcak rekorunu hadi başarabilirsin...Uyku yok raki.Uyanık kalıcaksan kitapta okuyabilirsin.Uyku getirir derler ama kitap iyiyse tam tersi olur.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...