KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Arkadaşlar elime 14 günlük trial geçti. Oyunu çektim kurdum ama çalıştırdığım zaman uzun bir süre bekliyor (aslında dosya çekiyor) sonra çalışıyor ve GameGuard 360 numaralı hatayı yani "GameGuard update canceled bla bla" diyor. Nette bu hatayla karşılaşanlara gameguard dizinini silmesini daha sonra file check yaptıktan sonra oyunu açmasını öneriyorlar. 3-5 kez yaptım olmadı. Bu konuda fikri olan var mı? Ayrıca birisi şu GameGuard dizinini (lineage/system/gameguard) bana sıkıştırıp gönderebilir mi bi inceleyeyim bakayım belki çözerim.[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Sorunu şu şekilde çözdüm : TCP 7777, 2106 ve 2009 portları makinama yönlendirdim. (Modem : Zoom X5)[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar