Dela Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Penthesilea, 02 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Ben feci sinirli bir insanim, elimde kalir bana böyle birseyi yapacak sahis. Cidden elimde kalir ama, kafasini alirlar elimden. Hic de öyle onsuz yapamayacagimdan falan degil, sadece beni sinirlendirdigi icin oncelikle penth forumlarda maco erkek numarasi yapma, kolani caldigimizda bile sinirlenemedin, sempatiktin. arkadasin sorusuna gelince, evet 3.5 yil uzun bir sure boyle terketmek icin ama baska biri vardan iyi sebepte yok. en kesini, kopruden once en iyi cikisi.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 takma[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: vinc_cavanagh, 02 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki: nefret ediyorum artık ondan. onu hiç sevmemişsin..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 3,5 yıllık iliskin zaten cocuk oyuncagıymıs yahu. gelmis buraya, hic tanımadıgın insanlara, 3,5 yıldır defalarca gördüğün, yakından tanıdığın insanı sövüyorsun. iyi olmus bitmesi. nasıl bittiğinin ne önemi var allah askına? malını elinden aldılar sanki.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar