TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Şimdi saolsın gordum updatelerle ilgili gusel bi yazı yazmssın senı tebrık edıorm:D:D:D:D:D We bisey sorarak konu kapatacağım... Sen demessın kı'' Boole update ederken baska bi yere girdiinizde o yerın esmı update e geçıor ama 1 dk bekledınız zmn geri duzelıyor'' Gusel kardeshım su an 10 defadır update e çalısıom we haklısın senın dedıın gıbı oluo... ama soora update yanıt wermıo konumuna dusuo we inanırmısın 1 saat boyunca bekledım we goruntu gene gıtmedı... ya ben senı yannısh annamısım yada sen eksık bılgı wermısın:D:D:D: Lutfen bu konua benı aydınlat wea dier arkadaslar da bilgi sahibiyse benı aydınlatsınlar... ÇUnku delı oldum sinirden yastıkları ısırıyorum... O derece yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 başlığı okuyunca "oha noluyoruz, yine birisinin canı sıkılıyo bana sataşıyo galiba" dedim :) dur şu yazıyı bi daha okuyayım. tam anlamadım konuyu..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tam olarak bilgim yok fakat şuan serverda bi problem var sanırım onunla alakalı olabilir. yada baglantın yavaş olabilir ?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eğer oyunu sıfırdan kurduysan, sıfırdan kurduğun oyunu update ediyorsan, internet bağlantın yavaşsa ve update sitesi çok yoğunsa bu dediğin olabilir. Update sırasında başka bir işlem yaptığında, yaptığın diğer işlemde takılmalar veya kilitlenmeler oluyormu?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 anlamadım ersin?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Cnım lonely kardeshım benım walla adsl den pek annamam ama 256 benımkı pek de az olduunu zannetmıorm... knght için yeter demıslerdi... Eet yine dedıın gibi baska bi işle de ugresıorm o update ederken ... Ama ugrasmasam bile araya ekran koruyucusu girio update siyah oluo walla :D:D:D:D:D:D:D ya ekran koruyucusu girmese bile Ctr+Alt+Del yapıom updatenın yanında yanıt wermıo yazıo ya nie boole seyler hep benı bulur:(:(:( ya su an yastıklardan 3 tanesını ısırıodum 2 s patladı ya:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya cnım kardshım benım baq... benım bılgısayar fena deıl pentıum 4 1024 ram 120 gb hafızası war... Dusuk olduunu zannetıyorum ama sadece internetteyım bu updatı yaparken Oda sorun olr mu cnım kardeshım benım hı? ya benım oole cnım kardeshım dediime aldırmayın walla kafayı yiyecem yane sizden deıl ama su ko yuzunden saçma salak seyler yazacam ondan cnım kardeshım die hıtap ediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya tmmdedıın olr bazen ama su an saydım tam 34 defadır denıorm ama sonuç yoq hep aynı hep aynı:(:(:( yani bı baglanyı hep mı ko update ederken dusher? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 walla sabahtan beri açık ondan olabilir mı? walla onu dusunememıstım saol:D:D:D:D ee ko kafamı bırakıo:O:O:O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aga bence yukleme sen oyunu oyuna kendını kaptırırsan bırakamassın ama yok ole ben kaptırmam diosan suana kadarr gordugum en guzel online oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Başlığı değiştirdim.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Lonely oncelıkle baslık harika olmush ... saol... ya hemen senın ılgını çekecek bı baslık olsun istedım... oole salladım biseyler... Special thanks to VW_:D:D:D:D kardeshım çoq saol walla aksam aksam yararın dokundu... inş rahatsız etmemısımdır hepınıze tesekkurler:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 afiyet olsun :)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aglsammı gulsemmı walla...:D:(:D:(:D:( :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar