murtyy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 beyler turkiye de gamecard satilio mu. kred' karti yoh eger gamecard yoksa saticam o yusden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Garanti falan sanal kart filan diyecektim, sonra düşündüm ki "Ben niye yapmıyorum bunu?"... *!Hemen bir garanti şubesine koşar*[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 süper reklam olmuş :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 benım bıldıhım yok gam card falan[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Worldcard ' ında sanalı var koşuın yapı-krediye[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi sorun 16 yasındayım yohsa cıkarcam kredi kartı. ailemle aram bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bir arkadaşınınkini kullansan misal. O açar kredi kartıyla sen ödersin falan. Veya yurtdışına giden birinden gamecard sipariş edebilirsin ama Türkiye'de yok malesef =([signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya arkadasın kredi kartıyla denedik kabul etmio maalesef. yurtdısına subattan önce cıkamam cıkanı da bulamam:D ama burda bu zamanlarda gitcek ark varsa pm lesin anlasabilirs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 turkıyede satılmıyor oyun süresi uzatma kartı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 o saman saten pazar alanına da yazdım satılık EU wow acc pm pls:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar