Sensible Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 İnsanlar neden herşeye remix yapar yahu. Amacı ne yani bunun? Onu hızlandır,buna efekt ekle falan. Yaklaşık 3 saattir çok nadir bir parçayı arıyorum. Sonunda buldum,çok sevinçliydim. Neyse parça indi sonunda. Bir açtım ki aman o da ne! Kemanlı falan güzelim parçyı ne hale getirmişler. Dıptıkı dıptıkı Ciuv Ciuv diye girdi kafayı yicem! Nedir bu remix çılgınlığı [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 04 Eylül 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bitmedi mi hala o remix olayı. Aman uzun süredir rastlamıyorum daha da rastlamam umarım.[signature][hline]tır
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 deladan cevap beklioruz[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
tellos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hepside kotu olmyo aslında! ama biraz baymaya başladı artık[signature][hline]DN 41
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 dünyanın en kötü remixi gülşen-of of.hani şu klip çektigi yani hakkaten ben utandım nasıl remix demişler o sarkıya.alakası yok euheuhue[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Dela Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 herseyin les alternolar tarafindan coverlanmasi gibi bi olay iste. cok nadir parcayi merak ettim.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Öne çıkan mesajlar