dunno Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yuruyorum uzun bi yolda gece cıkmıs yıldız olmus hava... heveslerimi cekiyorum havaya yol uzun, yuruyorum. sen bir golgesin karanlıkta, bir golge onumde yuruyen. ısıgı terkettim cunku... geceyi yürüorum ben. sonra? sonra bir patika... kısa yollar var, yalan asklar, ben sana yürüyorum. kollarım acık, omzunda uyumayı dusluyorum. yıldızlar dusunuyor yolda. düşürüyor beni. usuyorum karanlığımda, golgen ısıtıyor. sonunda kapına geliyorum. calıyorum, daha sesli carpıyor kalbim... soruyorsun kim o diye... senim diyorum. "sen"im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 harbi güzel olmus gozum doldu okurken benm aşık olmamdanmdr yoksa :9[signature][hline]-baba akü yok -farları açık bırakırsan olmaz tabi -baba akü komple yok -wtf ? Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 çok güzel olmuş ellerine sağlık[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eh... biraz fazla klasik bi tarzı var bence =) ama saolun yorumlar icn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 çok hoş olmuş..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar