Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oynarken yazılar cıkmıyo nabacas ? #cstrike_alldead fln warmı bi yolu ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 [b]Onu dil dosyasını değiştirerek veya orjinalini bularak düzeltebilirsin 1.6'sı olan birisi sana bu minik dosyaları yollarsa düzelir veya 1.6 türkçe yaparsan düzelir.[/b](Heralde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ewt ben hatırlıorum böle bi olayı .orjinal deil deme 1.6?onda oluodu galiba.ve arkadaşın deiigibi çözülüodu sanırım.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 "Türkçe Yaparsan" Derken Türkçe yama yüklersen anlamında demek istedim bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 csturk.net '' dosyalar > cstrike > kurulum dosyalari '' kısmına girip patch v21 full u , kendi cs dizinin icine kurarsan sorunun duzelecektir.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity [Bu mesaj Impressive tarafından 02 Eylül 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kullandigin versiyon Non Steam , ns lerin bir kotu tarafi auto update desteklemedigi icin , her yeni cıkan update de bir sorun yaşarsin ve netten indirip kendi elinle kurmak zorunda kalirsin.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ben destekletirim hehehe Tikla non steam-down ve steam-down'u çek gerisi kolay bütün oyunları çek.(Updateleride var)Bu arada gerçek steamınızı kullanmayın diyo bunu yapan amcam banlanırsınız falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar