ShieLd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Arkadaşalar areste levelim 22 manner kasacak varsa yardım edebiliriz :) eğer yardım edecek bi arkadaşımız varsa buraya yazabilir veya pm atabilir... Kurallar bölümünde bu topic e aykırı bişi görmedim eğer varsa hatırlartırsanız sevinirim[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 cypher olsa seve seve yardım ederdim.areste düzgün yok.ne kadar doğru bilemicem ama doğruysa komşumun arkadaşı salı günü eve dmndüğünde bana lvl 57 arher vercekmiş(itemsiz).öle bişey olursa yardım ederim
ShieLd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tamam eray sana gelsin pm atarsan sevinirim birde msn verem du neydi ya..heh.. [email protected][signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 1.msn açık diil şu an 2.tmm gelirmi bilmem 3. areste olduundan tam emin diilim am büyük ihtimal ares 4.üzerinde hiç item yokmuş 5.gerçekten gelirse o lvlda 40lık bowlamı bile kastırabilirim heralde
ShieLd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 başka kimler var arkadaşalr lutfen söyleyin[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz
darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 gel ares 3 darksea1 pm at kastırsın senı:P
ShieLd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tamam pazartesi günü girebileceğim ilk olarak levelim 29 flam/glac mage pm atarım sağol[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya biz manner filan kasıyozda manner işleme girdimi çünkü ben daha hiç bi faydasını göremedim de[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok be abı ben manner ıcı kasmıom manner k rede devreye gırıcekmıs ne sıke yarıyacaksa. benım kı ıs olsun torba dolsun malum lag dan eslantta takılmak tejhlıkelı oluor :P bendebreht yada lınatte takılıom bunuda kasarım yanımda faydalansın ..
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 manner için olsaydı ben lvl 30kende kasıodum.lvl 30ken manner gelmez ama yinede kasıodum.zaten bu forumdaki değerli arkadaşlarımıza manner içinmi kascaz
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 BEN humanım sry ama morodonda kasabileceksen kasalım :=)[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
911 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 xigenon a gel canım arada gırecegim manner ım su anda 1999 :D en son dun sabah GM event te bebelere lvl kasarken 400 arttırmıstım :D[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;)
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 pm den bana ulas nick semihgunes[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 cypher da lvl 20 karus sorc. var O_o yardım edebilecek var mı bana o_O[signature][hline]Cevap 42... birşeyler..
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bir daha gireyim sevap puanı kasacağım...Moradonda lag girse bile yaklaşık bi kecon kaptanın bana 1000 kere filan vurması lazım ölmem için...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Öne çıkan mesajlar