Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manner kasan ağabeyler aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşalar areste levelim 22 manner kasacak varsa yardım edebiliriz :)

eğer yardım edecek bi arkadaşımız varsa buraya yazabilir veya pm atabilir...

Kurallar bölümünde bu topic e aykırı bişi görmedim

eğer varsa hatırlartırsanız sevinirim[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz

Mesaj tarihi:
cypher olsa seve seve yardım ederdim.areste düzgün yok.ne kadar doğru bilemicem ama doğruysa komşumun arkadaşı salı günü eve dmndüğünde bana lvl 57 arher vercekmiş(itemsiz).öle bişey olursa yardım ederim
Mesaj tarihi:
1.msn açık diil şu an
2.tmm gelirmi bilmem
3. areste olduundan tam emin diilim am büyük ihtimal ares
4.üzerinde hiç item yokmuş
5.gerçekten gelirse o lvlda 40lık bowlamı bile kastırabilirim heralde
Mesaj tarihi:
başka kimler var arkadaşalr lutfen söyleyin[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz

Mesaj tarihi:
tamam pazartesi günü girebileceğim ilk olarak levelim 29 flam/glac mage

pm atarım sağol[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz

Mesaj tarihi:
yok be abı ben manner ıcı kasmıom manner k rede devreye gırıcekmıs ne sıke yarıyacaksa. benım kı ıs olsun torba dolsun malum lag dan eslantta takılmak tejhlıkelı oluor :P bendebreht yada lınatte takılıom bunuda kasarım yanımda faydalansın ..
Mesaj tarihi:
xigenon a gel canım arada gırecegim manner ım su anda 1999 :D en son dun sabah GM event te bebelere lvl kasarken 400 arttırmıstım :D[signature][hline]Nick : AnGeL911
LeveL : 64
Class : Mage - Elemental Lord
Paper Fire with +6 Lycoan ;)
Mesaj tarihi:
Bir daha gireyim sevap puanı kasacağım...Moradonda lag girse bile yaklaşık bi kecon kaptanın bana 1000 kere filan vurması lazım ölmem için...[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
Clan : TnT
Server : Ares (grrrr...)
  • Yeni Oluştur...