mcberq Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Beramusta oynayanları hacker lar tehtit ediyor.Bu hackler lardan koruma yolları şunlar: 1)MSN adresinizi herkeze vermiyin dosya sakın almıyın 2)Cafede oynamamaya özen gösterin 3)Trade yapmıyın hack shelt i kıranlar war bunları yaparsanız hacklenmiyiceyinizden emin olabilirsiniz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yakında merch. açınca merch.tan şifreyi uçurur bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 saolasın da kimileri var adam sadece kullanıcı adını bilsin yeterli allah belasını versin bunların (kötü yönde kullananlar için) diyorum başkada bişi demiyorum[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 60xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcberq Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ben boyle 3 kez hacklendim zaten sonra bırakıyodum arkadaşlar gene başlamamı sitediler.Ya ben zaten iteme uzulmem char a uzuluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 benide hacklediler cyperda lwl 58 di gitti bende oyunu bıraktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadaş adam arenaya gitmek için davet gönderiyor ordan bile hackleneni duydum daha neler çıkacak allah bilir oyunu maffedecekler :([signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 :D yakında adam pm atıp swift isteyip sende verdigin zamanda hacklenme çıkarsa hiçde şaşırmam :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Muahahah manyak olur adam Karsına geciyo Greeting yapyı Şifreyi buluyo wallaha üzerimde item gostermezdim :)[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 o zaman cıbıldak cıbıldak gezeriz adam görünce çantayı aç hemen itemleri giy adamı kes ondan sonra geri indir hiç bişi olmamış gibi yoluna devam ben hakimim masum bey :D:D[signature][hline]Server: Beramus Nick: yumiyumi Clan: Sync_Master Character : Barbarian Np : Durun Daha 62 Olmadan Yok NP Neyim :D( Lvl : 5x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar