Cokoprens Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 baskatbol koçluğu oyunu var mı fm gibi aradım bulamıyorum belki vardır biliyor musunuz?[signature][hline]In Our MEans In Our GAmbits In Our DEcoys In Our THougths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CManiac Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bi ara bi yunan firmasının bu şekilde (fm cmden gelen bir gelenek onun kadar ayrıntılı değildir heralde) bir oyun yaptığını ve dünya dağıtımna geçeceğini duymuştum ama sonradan ses seda çıkmadı. yanlış hatırlamıyorsam megagamesten okumuştum yanılıyor olabilirim 2 sene filan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hakikaten ben onu cok dusundum kimsenin aklina gelmiyomu boyle birsey diye. Guzel olurdu diye dusunuyorum bir kulup baskani olucan genc yetenekler yetistiricen vs... Nba oyunlarin en sevmedigim yanida 1 sezon sonunda oyunun bitmesi . Kontratlar draftlar yok[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Basket oynuna menajerlik yapılması çok zor.Çünkü orada menajerler oynun tamamını seyreli,anında oyuncu değişiklikleri, molalar gibi kararlar almak zorunda.Ee 48(veya 40) dakika bir oynu seyretmek de çok sıkıcı olsa gerek.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Fm de maci gorerek izliyormusun ? Sadece kus bakisi acidan oyunculari nokta olarak izliyebiliyorsun. Basketball dada oyle yapabilirler . Ayni sekilde mac hizlandirabilirde...[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya boksun bile menejerliği var biraz arayım belki vardır böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ufak arama sonuçlarım bu çıkmamış belkide çıkmıştır belli olmaz sayfayı incelemedim ama menejerlik gibi duruyodu bi de web based menejerlik vardi gugıldan ararsanız çıkar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ama baskette koçlar oyuna daha çok müdahele eder futbola göre.Tüm maçı izlemen gerekir hızlı olsa hiç bir anlaması kalmaz zamanlama yapman da gerekir. Neredeyse her atağı çizip hazırlamak falan bilgisayarda oynamak için çok kastırıcı.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Masticore, 03 Eylül 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Fm de maci gorerek izliyormusun ? Sadece kus bakisi acidan oyunculari nokta olarak izliyebiliyorsun. Basketball dada oyle yapabilirler . Ayni sekilde mac hizlandirabilirde... basketbol anlık kararlarla değişen oyundur bence hızlandırırsan maçı hiç bi anlamı kalmaz ama bi şekilde çaresi bulunabilir onu da yapımcılar düşünsün.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 vardı böyle birşey,tr gamerde incelemeside çıkmıştı,ama takımların hiç biri gerçek olmadığı için çok saçmaydı..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 öle bi oyu çıktı ama çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar