Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kızmicam :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 dayanamadım gene :D Lockwood'un Dragonlance ejderleri. Yılan ve Ejderha bakınız bunlar da larry dedenin ejderhaları... şindi göz var mizan var di mi kardeşim?.. ayrıca ortadaki kırmızıya dikkat. kimin ejderlerinde sakal varmış bakiim? [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 11 July 2003 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Baalzebul, 11 July 2003 14:30 tarihinde demiş ki: Ya tamam komünist, hayırsever felan olmasınlar da bi miktarda insaflı olsunlar. Her çıkan edition demek daha önceki kitapları çöpe atman demek oluyor. Birde bu edition ların yayımlanma tarihleri arasındaki kısalmayı düşünürsen heriflerin kazançlarını görürsün. Adamlar U.S.A. merkez bankası FED gibi oldular vallahi. :P[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz oke iyi para kazanıyolar. ama 3.5 ed. le 3rd ed. arasında okadar büyük fark yok + eski kitaplarımızı çöpe atmamızı isteselerdi 4th ed. i çıkarırlardı. bu forumlarda 3.5 a laf atan ilk adam bendim ama şu an o kadar da fena etmemiş olduklarını düşünüyorum. mantıklı şeyler yaptılar sonuçta yeni editionda ve daha derli toplu oldu... (revisionları takibederseniz...)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Lockwood'un resimleri çıkmamış Elmore hükmen galip :D[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Eraq, 11 July 2003 17:13 tarihinde demiş ki: Lockwood'un resimleri çıkmamış Elmore hükmen galip :D[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter ROFL. Evet 3-0. Adam gitmiş Elmore' un en dandik ejderhalarını bulmuş. Cıkcık. :lol:[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Geçmişte ne yapılmış olursa olsun, şu anda dünya üzerindeki en rahat ve en mantıklı ve en gerçekçi ve kısaca en işlevsel sistem d20. Gerisi hikaye.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Baalzebul, 11 July 2003 17:40 tarihinde demiş ki: ROFL. Evet 3-0. Adam gitmiş Elmore' un en dandik ejderhalarını bulmuş. Cıkcık. :lol: güzellerini bul ozaman. ben başka yere de upload ederim lockwoodu... ya da hiç kasmiim http://www.toddlockwood.com dan bakın siz... [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 11 July 2003 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 gidin bakın ortadaki kırmızı sakallıysa onlar neli :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Elmore'un Dragonlance ejderhaları çok güzel sadece.[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ne alakası var yaw? adam bütün ejderhaları aynı çiziyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bu üç resimde hiçbiri diğerine benzemiyo ki biri dl ejderhası biri başka bişi biri başka bişi[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 allaşkına bana ciddi olmadığınızı ve lockwoodla elmore u karşılaştırmadığınızı söyleyin...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Yoo. Gayet ciddiyiz belli olmuyormu? :-)[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bu adamı da çok severim ben. Ayrıca Elmore'a koyiim.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 o yukardaki ne? Horoz mu? o yandakiler ne? bıyık mı? :D capon ejderhası olmuş bunlar hiç sevmem[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bana chimra gibi geldi o kadar çok kafayı görünce ama değil gibi de[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar