LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 öncelikle slmlar :) bilgisayara açılırken sağ alt köşede "infected" uyarısı verdi. ayrıca seçmiş olduğum wallpaper ortadan kalkmış yerine düz mavi bir wallpaper gelmişti. ayrıca hiçbir şekilde wallpaperi değiştiremiyordum. sanki seçim kutusu kitlenmiş gibiydi. bunun üzerine ad-aware ile scan ettim çıkanları sildim, arkasından norton ile full scan yapıp yine çıkanları karantinaya atıp gerekenleri "repair" gerekenleri "delete" ettim. fakat desktop çökmesi devam ediyor. ilginç olan şey wallpaper olarak düz mavi ekrandan başka bir şey ayarlayamamam. yardımcı olursanız sevinirim.
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Aynı durum kardeşimin bilgisayarının da başına gelmişti. Ben de her yolu denedim ama bir türlü problemi çözemedim. Her yere kök salan bir solucan yüzünden oluyor sanırım. Format atarak kurtarabildim bilgisayarı ancak.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net
DoWeReKiOuS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: DeadSouL, 03 Eylül 2005 17:23 tarihinde demiş ki: Aynı durum kardeşimin bilgisayarının da başına gelmişti. Ben de her yolu denedim ama bir türlü problemi çözemedim. Her yere kök salan bir solucan yüzünden oluyor sanırım. Format atarak kurtarabildim bilgisayarı ancak. Hiç gerek yok buna arkadaşlar.Şimdi birde dediklerimi uygula.Bu dialer virüsü türünden birşey.Siliyorsun ve tekrar kendini yedekliyor.Sadece sildiğinizi zannediyorsunuz.Şimdi; Başlat > Çalıştır > Çıkan Kutucuğa Regedit yazınız.Karşınıza beliren yeni pencerede üst kısımda Düzen yazıyor.Oradan "bul" yazan yere girin.Yine karşınıza beliren kutucuğa o dosyanın adını yazın.Silme ve edit işlemlerini buradan yapın.Eğer anlamadıysanız beni MSN listenize alınız; [email protected]
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ufuk anti-spyware programı, buna neden olan dosyaların tamamını bulamıyor. Dediğin yolu ben de uygulamıştım.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net
Öne çıkan mesajlar