Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini boss ve gm


BADDAL

Öne çıkan mesajlar

Beyler başlık ilginç gelebilir ama geçen gün gm her zamanki gibi 5 dk gm öldrme eventı yaptı bu event ta gm den ne çıktığını bilen varsa lütfen anlatsın ve aynı zaman da bir mini boss time vardı bütün boss lar BERAMUS TA toplandı birisi en az 50 tane riote çekti bu da demek ki 2500 NP yi human lar paylaştı ÇOK GÜZEl BİR ANDI her vuruşumda 5 -6-7 np geliyodu çok güzeldi sizin anlıcanız[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ITEM FİLAN DA VERİYO DİYE DUYUDUM üstelik bu mini boss time işallah hep olur ölüncfe can ve np de gitmiyo yani dün 4 atiila 10 riote orc bandit her ey vardı bütün hepsi ve çok güzeldi ama bütün town orda olduğu için orclara izin vermedik YAŞASIN EL_MORAD ( orc çardA VAR ama neyse :=) )[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bence gm adam kendisini kestiğini için ödüllendirir herifi tabii bi noktada adamın itabarıda sarsılacağı için banlayabilirde üstelik bu event 5 dk gm 5 dk kaç kişi öldürecekte sonradan gm öldüren kişi gm in öldürdüğü heriflerin npsini alacak yani
gm in üstün gücünü ortaya koynmassak gm i öldüren herif 200np filan alır[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende tattım o duyguyu çok güzeldi ama herkes daldığı için riote başına 4-5 np geldi ama buda 50*5=250 np eder hiç fena değil :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki:
Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...