BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Beyler başlık ilginç gelebilir ama geçen gün gm her zamanki gibi 5 dk gm öldrme eventı yaptı bu event ta gm den ne çıktığını bilen varsa lütfen anlatsın ve aynı zaman da bir mini boss time vardı bütün boss lar BERAMUS TA toplandı birisi en az 50 tane riote çekti bu da demek ki 2500 NP yi human lar paylaştı ÇOK GÜZEl BİR ANDI her vuruşumda 5 -6-7 np geliyodu çok güzeldi sizin anlıcanız[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bildigim kadarı ile gm nin o ana kadar karsı ırktan topladıgı Np yi oldurene verıyo. [Bu mesaj qwerty2 tarafından 03 Eylül 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ITEM FİLAN DA VERİYO DİYE DUYUDUM üstelik bu mini boss time işallah hep olur ölüncfe can ve np de gitmiyo yani dün 4 atiila 10 riote orc bandit her ey vardı bütün hepsi ve çok güzeldi ama bütün town orda olduğu için orclara izin vermedik YAŞASIN EL_MORAD ( orc çardA VAR ama neyse :=) )[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 EVET BİLEN VARSA SÖLESİN PLS[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 qwerty nin dediği gibi karşı ırktan topladğı np leri kesene hediye ediyor[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Pki bu mini boss time hep oluyormu[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ii de kim oldureckkki gm yi oldurmek delıkanlılık ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya ben öle bişey görmedim 100 tane boss vardı ya delircektim[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: asiiiiiiiii, 03 Eylül 2005 15:49 tarihinde demiş ki: ii de kim oldureckkki gm yi oldurmek delıkanlılık ister f9devil,soulslayer 4 drain,2 paryt heal :D keserler ;)[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 düşünsenize herkesi öldürüyosunuz telrr akıyoken boynunuzdan birden gökten yağmur yerine nova yağmaya başlıo oyun diilde film gibi düşünün güsel oluo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aga bıde öldurdunmu banlar ıbneler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 adam 10 kişi saldırıp oldurse bişi olmazda bi baba yiğit cıkar ulen deli kadir diyip 2 skille yatırırsa birdaha o karakteri gorememez o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya ben bence gm adam kendisini kestiğini için ödüllendirir herifi tabii bi noktada adamın itabarıda sarsılacağı için banlayabilirde üstelik bu event 5 dk gm 5 dk kaç kişi öldürecekte sonradan gm öldüren kişi gm in öldürdüğü heriflerin npsini alacak yani gm in üstün gücünü ortaya koynmassak gm i öldüren herif 200np filan alır[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu arada dün cz de aoe rioteyi gören varmı[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bende tattım o duyguyu çok güzeldi ama herkes daldığı için riote başına 4-5 np geldi ama buda 50*5=250 np eder hiç fena değil :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar