lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 1 aya yakındır Xigenon'da archer olarak oynamaya çalışmaktayım.Bir kaç arkadaşım olsada çoğunlukla tek kalmanın sıkıntı verici havasını yaşıyorum :) Pati'den birileriyle toplu olarak oyunda bulunmak oyuna ayrı bi zevk katacaktır.Tabii Xig'de oynayan yoksa şansıma küsücem :) Ayrıca farklı konu açmadan şunu da sorayım bu cursed bone ların amacı nedir?[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ahanda ben varim wariroum özelden ulaşa bilirsin![signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKDreaM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 czdeim pm at ;) ldarkdreamI[signature][hline]DarKDreaM İn Xiegnon Human Assasin LvL 65 90+k np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bende varim ~,~ Karusum[signature][hline]___________________________________ Server: Xgenon Charname: _DarkreIgn Job: Assasine Lvl: 58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeTsGo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben de varım arkadaşlar level 53 battle priest cancancan ID im ve healerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeTsGo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 şşt darkdream bana biraz np kastır plssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 paticik olarak bi clan kuralım desem saçmalamış olurmuyum acaba ugun görürseniz her zaman varmı!!![signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ha bu arada orc um onuda söyleyim![signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yardım istersen uygun bır anımda gelirim :) mage im imzaya bak yeterli...[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Angel senden bi yardım istedik werdigin cvp bu oldu Si@ :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bende varim(orc)...ozelden msj atin...mage lvl 5X :))[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bende varım[signature][hline]Server :Xign Nation :EL Morad LvL :6X paladin Clan: ResuRRection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya tmm adam burda çağrı yapmıta niye 3-4 cvp dan sonra herkes ben de varım diyo anlamadım tmm sen de varsan git cz ye herifin pm ini bul ben patiliyim de sen de katıl partylerine o zaman bütün pati ben de varım desin yaw :=)[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Undertaker_, 02 Eylül 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Angel senden bi yardım istedik werdigin cvp bu oldu Si@ :):):) sanırım oyundaki arthur sun benden dagger istiyorsun ve ısrarla ıstıyorsun benım dagger sıcar gibi bir halim yok banka da degilim para basayım... matıgınızı kullanın bırsey ısterken kafanızıda calıstırın edit si@ gibi birşeyde kullanmadım [signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) [Bu mesaj 911 tarafından 03 Eylül 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar