erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadaşlar benim şu an lvl 45 adamım var.ne kadar doğrudur bilemem ama doğruyasa komşumun bi arkadaşı bana lvl 57 okçu vercekmiş ama item olmicakmış.acaba ben elime horn crossbow aldım dielim (bi sürelik:))acaba ne öldürebilirim.haunga öldürebilirmiyim.haunga dediğime bamayın benim lvl 45 mageim olduu için onla tek başıma öldüremediğim için haungayı büyüttüm.neyse sorum bu işte öledürebilirmiyim dandik yayla?
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bi denesen diyorum :=)[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu arada başlık la konu muhteşem :)[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! [Bu mesaj BADDAL tarafından 03 Eylül 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya meraklandımda çünkü salı günü gelcek char bunları sölicene yardım etsen:-)
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya hiç öldüremessen hyde çekersin geri dönün ce yine kesersin[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
Öne çıkan mesajlar