erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadaşlar şu an trll king var townun kapısnın dibinde cypherda oynuorum bu kendi kendine gelmiş olabilirmi.sakın adam ts yle dönüşmüş deme troll king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ne guzel ben pazara cekıodum :D mıllet yatıodu[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bende çok yapmıştım :D ama town yolunca 4 tane aralıkla 1920 heal bekliodu geyik olmuştu :d[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Hangi town? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eslandın townu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 milleti öldürtmen exp lerini düşürmenin neresi ii ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bi ara esland town a çekmiştim ona vuran tüm guardları tek vuruşta indirmişti townda guard kalmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 cıdden ya böle numune arkadaslarımıs var ısmını vermıcem bı vokede ares servrerınde canı sıkıldıgı zaman harıtada ne varsa tyondan ape lere dk lardan mostadon lara aklınıza ne gelıosa town na cekıodu tamm bı katlıom:P bunlaeı guzel bı sopalamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 heheheh cok ıyı yapmısın tebrık ederım hahahahaah buna ego tatını dıyebılırmıyız bı arada eger ares teysen jarpy spot unada öle bı guzellık yap:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadaşlar ben yapmadımki allah allah ben mageim.ben kendi canımı zor kurtardım hemde km getirdi iblmiom orda bekliodu.ama nedense guardlar trool kinge dalmıodu.townda 10-15 kişiyi nidirdi tek koyuşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: erayyirik, 03 Eylül 2005 15:34 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben yapmadımki allah allah ben mageim.ben kendi canımı zor kurtardım hemde km getirdi iblmiom orda bekliodu.ama nedense guardlar trool kinge dalmıodu.townda 10-15 kişiyi nidirdi tek koyuşta Guard dalmaz tabi..Canını moradon pazarından mı almış adam..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 anlamadıım lvl 45 mageim arkamda raven harpy taa townun oraya kadar geldim guardın dibinden iki kez geçtim adam dokunmadı bile bu eslandaki guardlara bişe olmuş galba.hiç niye town çekmedin deme eklimdweki son şiişeyi kullanmıştım ve 60 canla geziodum yani towna çekemiodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 heheheheh ne yapsınlar :P baktılarsen cok ks yaptın dokunmadıla hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ne kssi lan zaten sinir olduğumda partydeki elemanlar vuruodu bende vurdum birden nedense biri üstüme doğru gelmee başladı zaten o partyde %10 kaybettim uğursuz party :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kendim için söylüyorum bundan sonra harpy e giren harbi ... olsun.LvL düştüm yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 geçmiş olsun birinci ölüşümde yarım saat boyunca swift istememe rağmen swift vermemesi ve benim ölmeme.ikinci kez ölüncede yerden kalktıktan 5 dakka sonra rez lammı demesi bende ii ce çıldırdım tabi bu sözlerden sonra tam bu gün ii kastım diye sevinirken 2 kere öldüm yaa he unutmuşum bi de z ye basıp büyü atınca troll daha yakındaymış ona vurmuşum bi kerede ondan öldüm yani bi günde 3 kez öldüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bende çekmiştim bi kaç kere,ne varki bunda,neden adilik olsun,maksat towndaki yeni arkadaşlar trollking falan görsün,bi attack verip verdiği damage i anlasınlar.Falam yani. Hah ateşe atladım dövecekler şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya nalamıomusun ben çekmedim ya neden herkes sanki ben çekmişim gibi konuşuo allha allah yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben bişe demiyoom yaptığınız ks güzel bişeymiş gibi burda zevkle anlatıyosunuzz sizleri şiddetle kınıyorum[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : artık clan yazmak yok :P Server : ares :D koptum valla :D xxx: selam bişey sorabilirmiyim kardeş ben : buyur sor xxx:abi benim diezde novacım var ama göbeğinden kırmızı ışık çıkmıyo acaba neden ben : zuahahahahah ben : dalga mı geçiyon yoksa sen mi salaksın xxx : yok abi ciddii soruyorum :D hahahahahaha hatta poahahhahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 olm bak içimden küfüt etmek gelio.ks falan yapmadım yaaa allah allah hiç bi b.k yapmadım.nerden çıkarttınız yaa allah allah.çok sinirlendim hepinize ya kim dei ks yaptığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben sizin muhabbete girmeden(erayyik) ya niye bu towna trool çekiyolar ha yani anlamadım amaçları insanların % kaybetmesi filan sa git cz ye adam kes niye troo le mrolle uğraşıyosun anlamadım[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 baddal bak küfür etmek istemiorum herkes okusun son bi kez daha sölüyorum ben çekmedim trolü geldiğimde towna duruodu bu1.ikincisi ben ks falanda yapmadım bu da iki.alan yetkilleri konumu kilitlermisiniz yoksa küfür etmeye başlicam sinirden.şimdi bu sözümün üstüne birileri gelir(koptum,yarıldım)gibi sözcükler kullanır.lütfen biri daha eray niye böle bişe yaptın demesin çünkü ben ne ks yaptım nede troll çektim.ben mageişm nası troll captain çekim ya bi de 45im bana dokunsa ölürüm zaten.dediğim gibi kilitleyin şu konuyu ben küfürleri saydrımadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya olm ben sana küfür filan etmedim sadece sizin muhabbetinize girmek istemedim bunu yapanların amacı ne onu sordum sen üstüne alınıyosan ben bi şey yapamam canım[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tmm ebn yinede bütün genele sölüyorum çünkü bi kaç kişi bana bişeler söledi.bi de ben sen küfür ediosun demedim yakında ben küfür etcem dedim:D nese artık buraya mesaj atmıalımda eskisin bu konu sayfa düşsün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar