Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Evet dumur bir olay ile karşı karşıyayız, Mekan Atl. Alis (Twilight) ile ev bakınıyoruz. Derken Alis bizim evi satalım yerine daha beğendiğimiz bir yerdeki evi alalım dedik. Hatırlatiyim evlerin ikisi de Luna'da... Neyse işte ben listemdeki insanlara mesaj atmaya başladım. Bizim ev 7x11'lik ve 3 milyon istiyoruz gibilerden. Adamın biri ok dedi. Ev hakkında sormadığını bırakmadı. Daha sonra, evi görmek istedi ve Brit bankta buluştuk. Tercüme ederek konuşmayı aynen yazıyorum. Alıcı: Ailem o evi almama izin vermiyor. Ben: Nasıl yani? Annen ve baban mı? Alıcı: Evet ben 16 yaşındayım ve benim bir evim daha var. Babam evi almama kızdı. İki evim olmasın. Ben: . Ne diyeyim ki. Bunca zamanlık UO tarihinde babası kızdığı için ev almamış player de görecektik. Kısmetmiş. Sevgiler,[hline]Avaturk [Bu mesaj Goodness tarafından 15 July 2003 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Benim başıma daha beteri geldi.Bankada biri 300k ya ethy lama diye bağırıyodu alalım dedik.Tam trade ekranına koydu bi dakka annem çağırıyo dedi.Gate açtı evlerine gittik annesi oda başka bilgisayarda oynuyo.Salakmısın o fiyata niye satıyosun gir çabuk içeri falan ben ağzım açık izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 buda bahanesi olsun. Evi almak isteyen varsa bana özel mesaj atabilir :) Bu son fiyattır. Ev lunanın kuzeyinde kalıyor. Yer olarak oldukça iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ii RolePlay yapıyor olmasın? (oha!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 eno senın osi ıle ılgın kalmadı artık sus sen :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 simo, gaza getirme beni. :) gider alırım bir account, gelir bu lafı artık konak meydanında :) ciddi ciddi canım çekiyor zaten. elleşmeyin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 :-) böylesini de ilk kez duyuyorum, bir yaşıma daha girdim, ne diyim, çok güldüm, traji komik bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bir aralar biz onu silver serpent ta yapardik arkadaslarla ablam kizio evlenemem flm die :)[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ehe benim tramdeki evi satıyodum ( yew gate yakınlarında ) bi alıcı geldi işte baktı falan sonra ev güzelmiş bakalım ogluma hediye edicem begenicek mi dedi :) ehe sonra ogluyla beraber geldiler ama oglunda da aos yokmuş o yüzden evi satamamıştım. hatta adam icq verdi( ben unutmuşum bu adamı icqya ekledigimi ) bende bi ara icqdaki kişilere bakıyorum ana bi baktım amerikadan 44 yaşında biri oha bu ne alaka falan dedim sonradan aklıma geldi cocuguna ev almak isteyen babanın icq nosuymuş lol ehe bide cocuk bagırıyodu baba annem yemegi hazırlamış hadi falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 abi ama gercekten bazi kisiler uc dort bilgisayar harbici ailecek oynuyorlar flm..(Oyunda)[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hah benim guild mistressım kocasıyla birlikte oynuyodu hatta kocası tanıştırdı beni seni bizim guilde alalım falan dedi karısıymış işte guild mistress guilddeki yaş ortalamasının bayaa altındaydım zaten :) arada icqsunu kızı kullanıyodu ama ;) gldeki guild masterımda 40 yaşında bi adamdı guildde bi biz vardık zaten heh gördüğünüz gibi uo rule :[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 asıl çocuğa üzüldüm ben.. Yani istediği gibi oyunu bile oynayamıyor. Resmen ailenin engel olduğu şeyler var. İstediğini alamıyorsa istediğinede satamaz. İstediği kişiye bile saldıramaz mesela. Arkadaşına birşey hediye ederken bile ailesinemi soracak? bu kişinin bir oyundan nekadar zevk alması beklenebilirki? Zaten olay bu noktaya gelebilmiş ise bu artık oyun olmanın dışına çıkmış demektir.. Saçmalığın ve despotluğun bukadarı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ehe dur ailece uo mevzusu genişlemişken bi itirafta bulunayım babam uo ogret demişti bana ehe cok sever o bilgisayar oyunları hatta diablo hastasıdır ( benden daha iyi oynar ) bende bard geliştiriyorum music artırmam lazım falan neyse sıkıldım ben ( 8x8 bilmiyoruz o zamanlar daha dogrusu piyasada yok ehe movement based olayına yeni geçilmiş daha ) neyse gel baba sana ogretiyim uoyu demiştim bak şimdi bu charı al surekli koştur dur şehirde hem etrafta insanları gorursun hemde etrafı tanımış olursun diyip music macrosuna bırakıp babama vermiştim ehe saolsun 40dan 60küsür yapmıştı music skillimi sonrada bu oyun hep boyleyse boşver ogretme diyip bırakmıştı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 öğretseydin zaten sana fırsat kalmazdı oynamaya sanırım :)[hline] [Bu mesaj EagleEye tarafından 15 July 2003 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ehe yok onun makinesi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Benim babamin bir arkadasi var adam 57 yasinda profesor , adam diablonun basina oturdumu abartisiz 48 saat oynuyor , sonra da okula gidip sinav yapiyor. Olumsuz mudur nedir anlayamadim daha. Adamin kasilarak yapilmis blok blok level 99 charlari var. Adam profesor hatirlatayim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 adam hangi alanda profösör? ben diabloyu 2 saat çekemiyorum tabi profösör olmakta sabır ister adam sabır küpü olmuş o yollardan geçerken :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Türk shardlarından birinin forumunda okumuştum. Olay aşağı yukarı şu şekildeydi. "Geçenlerde ölüyken aaaarrrghhh diye bir ses çıkıyor ya, babam yanımda bakıyordu. Ne oldu dedi söyledim ben de öldüğümü. Ver hele şu mouse'ı da ben gebertiyim şunları, nasıl oğlumu öldürüyorlar" Eh babalar her yerde baba... Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 %99.9 katiliyorum babalar..:)ayni benim ki..[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 biliyorsunuz yeni yeni çiçek büyütme işine merak saldım, geçenlerde annem çok uyuduğum için beni öğlen saat birde uyandırdı, konuşma aynen şöyle ben: eyvah çiçeklerim annem: kızım çiçeklerin gayet iyi ben: anne onlar diil, uo'daki çiçekler annem: nasıl yani? tabi anlattım olayı anneme, o gün bugündür, annem çiçeklerimi soruyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Selam, Dün gece bir mesaj aldım annesi izin vermeyen çocuktan... Ev hala duruyor mu diye. Durduğunu belirtince bankada buluştuk ve çocuğun annesi ile konuştuk. Kadının 3, kocasının 3 toplam 6 çocukları var. Bunların 2'si ufak olduğu için oynayamıyorlar. Ancak karı koca ve 4 çocuk aktif UO playeri. Saat 04:00'e kadar çalıştılar ve evin parasını biriktirdiler. Akabinde de evi onlara satmış olduk. Sevgiler,[hline]Avaturk [Bu mesaj Goodness tarafından 16 July 2003 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Sabredin, Bir 8 yıl içinde kumadam Jr.'da moonglow'da geziyor olacak, her ne kadar annesi oyuna girip sıkılmış birisi olsada, O babasının kızı olacak, Bir Liche'den bir witch çıkar tabi unutmamak lazım, Gunn'senin çocuğu tepeleyince neden oldu deme :) Ölümsüz kalın Kumadam of Moonglow Bir Witch babası Liche neutral evil aile [hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" [Bu mesaj Kumadam tarafından 16 July 2003 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar