Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

His Parents...

Goodness

Öne çıkan mesajlar

Evet dumur bir olay ile karşı karşıyayız,

Mekan Atl. Alis (Twilight) ile ev bakınıyoruz. Derken Alis bizim evi satalım yerine daha beğendiğimiz bir yerdeki evi alalım dedik. Hatırlatiyim evlerin ikisi de Luna'da...

Neyse işte ben listemdeki insanlara mesaj atmaya başladım. Bizim ev 7x11'lik ve 3 milyon istiyoruz gibilerden.

Adamın biri ok dedi. Ev hakkında sormadığını bırakmadı. Daha sonra, evi görmek istedi ve Brit bankta buluştuk. Tercüme ederek konuşmayı aynen yazıyorum.

Alıcı: Ailem o evi almama izin vermiyor.
Ben: Nasıl yani? Annen ve baban mı?
Alıcı: Evet ben 16 yaşındayım ve benim bir evim daha var. Babam evi almama kızdı. İki evim olmasın.
Ben: .

Ne diyeyim ki. Bunca zamanlık UO tarihinde babası kızdığı için ev almamış player de görecektik. Kısmetmiş.

Sevgiler,[hline]Avaturk

[Bu mesaj Goodness tarafından 15 July 2003 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim başıma daha beteri geldi.Bankada biri 300k ya ethy lama diye bağırıyodu alalım dedik.Tam trade ekranına koydu bi dakka annem çağırıyo dedi.Gate açtı evlerine gittik annesi oda başka bilgisayarda oynuyo.Salakmısın o fiyata niye satıyosun gir çabuk içeri falan ben ağzım açık izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe benim tramdeki evi satıyodum ( yew gate yakınlarında )
bi alıcı geldi işte baktı falan

sonra ev güzelmiş bakalım ogluma hediye edicem begenicek mi dedi :)

ehe sonra ogluyla beraber geldiler ama oglunda da aos yokmuş o yüzden evi satamamıştım.
hatta adam icq verdi( ben unutmuşum bu adamı icqya ekledigimi ) bende bi ara icqdaki kişilere bakıyorum ana bi baktım amerikadan 44 yaşında biri oha bu ne alaka falan dedim sonradan aklıma geldi cocuguna ev almak isteyen babanın icq nosuymuş lol

ehe bide cocuk bagırıyodu baba annem yemegi hazırlamış hadi falan diye
Sosyal ağlarda paylaş

hah
benim guild mistressım kocasıyla birlikte oynuyodu
hatta kocası tanıştırdı beni
seni bizim guilde alalım falan dedi
karısıymış işte guild mistress
guilddeki yaş ortalamasının bayaa altındaydım zaten :)
arada icqsunu kızı kullanıyodu ama ;)
gldeki guild masterımda 40 yaşında bi adamdı
guildde bi biz vardık zaten heh
gördüğünüz gibi uo rule :[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

asıl çocuğa üzüldüm ben.. Yani istediği gibi oyunu bile oynayamıyor. Resmen ailenin engel olduğu şeyler var. İstediğini alamıyorsa istediğinede satamaz. İstediği kişiye bile saldıramaz mesela. Arkadaşına birşey hediye ederken bile ailesinemi soracak? bu kişinin bir oyundan nekadar zevk alması beklenebilirki? Zaten olay bu noktaya gelebilmiş ise bu artık oyun olmanın dışına çıkmış demektir.. Saçmalığın ve despotluğun bukadarı diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe dur ailece uo mevzusu genişlemişken bi itirafta bulunayım

babam uo ogret demişti bana ehe cok sever o bilgisayar oyunları hatta diablo hastasıdır ( benden daha iyi oynar )

bende bard geliştiriyorum music artırmam lazım falan neyse sıkıldım ben ( 8x8 bilmiyoruz o zamanlar daha dogrusu piyasada yok ehe movement based olayına yeni geçilmiş daha )

neyse gel baba sana ogretiyim uoyu demiştim
bak şimdi bu charı al surekli koştur dur şehirde
hem etrafta insanları gorursun hemde etrafı tanımış olursun diyip music macrosuna bırakıp babama vermiştim

ehe saolsun 40dan 60küsür yapmıştı music skillimi
sonrada bu oyun hep boyleyse boşver ogretme diyip bırakmıştı lol
Sosyal ağlarda paylaş

Benim babamin bir arkadasi var adam 57 yasinda profesor , adam diablonun basina oturdumu abartisiz 48 saat oynuyor , sonra da okula gidip sinav yapiyor. Olumsuz mudur nedir anlayamadim daha. Adamin kasilarak yapilmis blok blok level 99 charlari var. Adam profesor hatirlatayim lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Türk shardlarından birinin forumunda okumuştum. Olay aşağı yukarı şu şekildeydi.

"Geçenlerde ölüyken aaaarrrghhh diye bir ses çıkıyor ya, babam yanımda bakıyordu. Ne oldu dedi söyledim ben de öldüğümü. Ver hele şu mouse'ı da ben gebertiyim şunları, nasıl oğlumu öldürüyorlar"

Eh babalar her yerde baba...

Sevgiler,[hline]Avaturk
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorsunuz yeni yeni çiçek büyütme işine merak saldım, geçenlerde annem çok uyuduğum için beni öğlen saat birde uyandırdı, konuşma aynen şöyle

ben: eyvah çiçeklerim
annem: kızım çiçeklerin gayet iyi
ben: anne onlar diil, uo'daki çiçekler
annem: nasıl yani?

tabi anlattım olayı anneme, o gün bugündür, annem çiçeklerimi soruyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Dün gece bir mesaj aldım annesi izin vermeyen çocuktan... Ev hala duruyor mu diye. Durduğunu belirtince bankada buluştuk ve çocuğun annesi ile konuştuk. Kadının 3, kocasının 3 toplam 6 çocukları var. Bunların 2'si ufak olduğu için oynayamıyorlar. Ancak karı koca ve 4 çocuk aktif UO playeri.

Saat 04:00'e kadar çalıştılar ve evin parasını biriktirdiler. Akabinde de evi onlara satmış olduk.

Sevgiler,[hline]Avaturk

[Bu mesaj Goodness tarafından 16 July 2003 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sabredin,
Bir 8 yıl içinde kumadam Jr.'da moonglow'da geziyor olacak, her ne kadar annesi oyuna girip sıkılmış birisi olsada,
O babasının kızı olacak,
Bir Liche'den bir witch çıkar tabi unutmamak lazım, Gunn'senin çocuğu tepeleyince neden oldu deme :)
Ölümsüz kalın
Kumadam of Moonglow
Bir Witch babası Liche
neutral evil aile
[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

[Bu mesaj Kumadam tarafından 16 July 2003 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...