slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Priest arkadaşlar için kulanmak niyetinde olan ve bulamayan arkadaşlar için tavsiye ederim. http://www.curse-gaming.com/mod.php?sectid=18[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Sorry ! Too many connections ! (more than ~ 2000) Retry soon =) böle bi hata ekranıyla karşılaştım daha soora tekrar denicem saol bu arada.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Group Buttons kullanmayan priest'lerin pataklanması caizdir :) ui.worldofwar.net[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 valla çok saolun,bu aralar bi priest yapmaya çalışıorum ve çünkü her addon u denemek biraz mantıksız gelio, kullanımı rahat olanları burda paylaşmak lasım =) ikisinide yüklicem en kısa zamanda =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 slayer, senin dediğin add-on hangisidir priests add-on sayfasına aktarıyo bu linki girince ismini yazarsan sevinirim. teşekkürler.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ben priest ile group buttons kullanıyorum sadece. Bunun dışında priest'e özel başka bişeye ihtiyaç duymadım. Shackle Undead'in timer'ı iyiymiş yanlız onu kurabilirsin. Group Buttons reklamı yapayım biraz: Derli toplu ihtiyacım olan herşeyin elimin altında olması güzel tabi ama en güzel tarafı: birinin ihtiyacın olan button'ları göstertip ihtiyacın olmayanları saklayabilmek . Mesela pw:fortitude olmayan party üyesinde button çıkıyorken, olanlarda hide oluyor. Yada priest'in kabusu overheal'ı önlemek için heal button'larını eğer "heal amount > dmg" ise "grey out" yapıyorum. Birde poison/disease için hide olayını kullanıyorum. Birisi bu debuff'ları yediği zaman hem o button'lar gözükürken aynı zamanda "flash" olduğu için kesinlikle debuff kaçırmıyorum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] [Bu mesaj Qui tarafından 13 Ağustos 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Qui, 13 Ağustos 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Group Buttons kullanmayan priest'lerin pataklanması caizdir :) ui.worldofwar.net lol aynisini ben CastParty icin soyleyecem.. ama once pataklanmam lazim :) Ayrica RaidWave cikti bi de, CastParty'nin ct_raidassist icin olani. duzgun bi mouse varsa, klavyesiz oynayabiliyosunuz ki healbot oldugum zamanlar yetiyor bana.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 verdiğim linkde direk priestrlere göre bir sayfa açılacak orada görünüyo zaten Örn:Autoİnnerfire Örn:Eays Priest gibi addonslar görüceksiniz :) Yanlız burada bulunan addons lar solo takılan priestler için grupla ilgi fazla birşey yok. http://www.curse-gaming.com/mod.php?sectid=18[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 13 Ağustos 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hımm ok ben aralarından özellikle birini belirtiyorsun sanmıştım onun için adını sorayım demiştim =) yine de çok saol.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bu Group Buttons'un diger birkac addon gibi kasma sorunu yok degil mi?[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kasmaz eğer sistemin kötüyse adddonlara ayrılan alanı azalt[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar