Cokoprens Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu şarkı deli bir şarkı dinledikçe dinleyesim geliyor :).yani tam benlik bir parça.dinle at kendini şarkısı :).[signature][hline]In Our MEans In Our GAmbits In Our DEcoys In Our THougths
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Hele giriş şarkısı Sentient ile beraber dinleyince ayrı bir güzelliğe bürünüyor şarkı. Özellikle 'And I still wonder..' kısmında bitiyorum ben, ölürken ardımdan çalabilecek şarkılardan birisi.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sleeples de iyi gider[signature][hline]İmza.
keyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 evet sana katılıyorum arkadasım anathemanın angelica sarkısı cok gusel bencede dinledikce dinleyesim geliyor :D[signature][hline]S.E.N.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 gayler sizi[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ne gayi kardeşim, fıstık gibi şarkı işte? :D[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bu şarkıyı ben de çok çok seviyorum. Eski kız arkadaşımla da ilgisi olduğu için extradan bir hüzünlenme oluyor dinlerken.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya en süper şarkısı diyorlar Anathema'nın da , yok abi dinlerken hislenmiyorum fazla. :9 bi Lost Control , bi Are You There , bi One Last Goodbye gibi değil , bana göre tabi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Lost Control daha güzel bencede.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar