_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 meleksin..şeytanımla dans edermisin...ölüm yakın..odam karanlık...lütfen ..şarkı bitmesin..... dipnoteski erkek arkadaşım yazmıştı bunu bana ..yanımda doğaçlama..ona aşıktanda öteydim unutmak için aylarca uğraştım....tam başarmış gibiyken.....onca acıyı çekmişken...aylarca ağlamışken...onun babasının öldüğünü...benim üzülmemem için sakladığını...ve beni kırmamak için terkettiğini öğrendim birinden.... ben sana aşıktanda öteydim..kırılmazdım aşkım...özür dilerim... çok kısa olsada...anlamı çok büyük....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. [Bu mesaj _black_angel_ tarafından 01 Eylül 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ... dipnot kendimi kötü hissettirdi.. ne denir ki.. senin hissettiklerini hayal bile edemez çoğumuz...[signature][hline]Cevap 42... birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Çok güzel yazdığını kabul etmek lazım... Eminim ki sana okuduğu ilk an, neyin vurduğunu anlamamışsındır...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 beni 3 kere terketti..hepsi aynı nedendenmiş ama o kadar uğraştımki...geri döndü hepsinde...3.sünde hakaret etti ..birdahada konuşmadım...konuşursam bana geri döneceini bildiği için...beni engellemiş...konuşmamı engellemiş...demin öğrendim..ve yıkıldım....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 emin ol...bunlardan çok var...ve hepsi ezberimde....ve hepsini anlıyorum....onları buraya yazamam söz verdim...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 koysanda buraya bende kız arkadaşıma yollasam hani işe yarar belki :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben mi olayı anlamadım, nasıl yani, sen üzülmeyesin diye terketmek nasıl oluyor ?[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kısa ve cok tatli...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 way anasını ne aşk be... keşke bende aşık olduğum insanla birlikte olabilsem[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 onu aylarca unutmaya çalıştım..tam başarıcakken..olanlara bak...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Gercekten zor olmali bunlari sonradan ogrenmek onunda sevdigini bilmek ama uzanamamak.. zor..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar