Xaero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bu modemi kullanan varmı? Yada bu modem hakkında düşünceleriniz neler.GEEKADSL PROMAX Q51 4 PORT + USB ADSL MODEM ROUTERDonanım Arayüzü ADSL bağlantısı için RJ-11 Girişi Fabrika ayarlarına dönüş butonu Bilgisayar bağlantısı için USB Girişi Ethernet bağlantısı için 4 adet RJ-45 Girişi Adaptör girişi Açma kapama düğmesiAğ Protokol Desteği IP Yönlendirme RIP v1/2 Statik Yönlendirme DHCP Sunucu, İstemci ve Aktarımı NAT NAPT Dynamic NAPT ICMP IGMP Statik IP Yönlendirme SNMP UPnP Dynamic DNS DNS Sunucu, Proxy ve Aktarımı Sanal Sunucu Port Yönlendirmesi ve DMZ DST destekli SNTP özelliği Eş zamanlı Ethernet ve USB desteğiKöprü Modu Desteği IEEE 802.1d Transparan Köprüleme 128 adet MAC adresine kadar öğrenme yeteneğiATM Protokol Desteği Tip 5 ATM Uyumluluk Seviyesi AAL5 üzerinde Çoklu Protokol (RFC 1483/2684) AAL5 üzerinde PPP (RFC 2364) Ethernet üzerinde PPP (RFC 2516) ATM üzerinde Klasik IP (RFC 1577) VC ve LLC bazlı çoğullama Köprülenmiş veya Yönlendirilmiş Ethernet Encapsulation ATM Forum UNI 3.1/4.0 PVC ATM SAR I.610 OAM F4/F5 geri dönüşü ADSL Protokol Desteği 8 Mbps veri indirme hızı (maks.) 1 Mbps veri gönderme hızı (maks.) Tam hız ANTI T1.413 v2 POTS üzerinde ITU G.dmt ADSL (G.992.1 Annex A) Splitter gerektirmeyen ITU G.lite (G.992.2)Ethernet Arayüzü IEEE 802.3 standartları ile uyumlu 10/100 Mbps otomatik algılayan switch özelliğiUSB Bağlantı Arayüzü USB 1.1 Uyumlu 12 Mbps erişim hızıGüvenlik PPP için Kullanıcı kimlik onaylaması PAP CHAP Şifre korumalı sistem yönetimiGüvenlik Duvarı Bütünleşik NAT Güvenlik Duvarı Kurallı Paket Denetlemesi IP Spoof, Land Attack, Ping of Death, TCP SYN Flood, DoS ve DDoS saldırılarını engelleme Kural bazlı Erişim Kontrolü IP bazlı ve Genel Paket Filtreleme Eş zamanlı Saldırı Uyarı ve Kaydı Port numarası, MAC ve IP Adresi bazlı Paket FiltrelemeYönetim Arayüzü Web Tabanlı Yönetim Paneli Detaylı bağlantı istatistikleri SNMP MIB desteği Bütünleşik Test ve Sınama Özelliği Türkçe/İngilizce Yönetim Paneli Web Tabanlı Kullanıcı Arabirimi üzerinden yazılım güncellemesiKutu İçeriği Geekadsl Promax ADSL Modem Splitter Line Filter Adaptör RJ-45 Ethernet Kablosu RJ-11 Telefon Kablosu USB Kablosu Kullanıcı Kılavuzu Hızlı Kurulum Sihirbazı Kullanıcı Kılavuzu içeren Kurulum CD'siMinimum Sistem Gereksinimleri Ethernet (RJ-45) veya USB arabirimi içeren bir bilgisayar, PS2 veya XBox Desteklenen tarayıcılar: JavaScript destekleyen herhangi bir tarayıcı Desteklenen işletim Sistemleri: Windows 95/98/ME/2000/XP/2003, Mac OS 8-9/X, Linux/UNIX, XBox, PS2Garanti Satın alınma tarihinden itibaren 3 yıl geçerli üretici garantisi bulunmaktadır.Fiyatı : Pc Gold : 66 USD+KDVAyrıntılı Bilgi[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldDj XæRo - The Terror Blade
Öne çıkan mesajlar