Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ares (cz in surprise)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
areste şu an czde bişiyler oluyo notice geçti (cz in surprise) diye lvl 38 oldugum için bowla kadarda gidemiyorum yarı yolda geberiyom :D areste olanlar bi göz atsın derim[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:6xxx
Clan:InTouChaBl3
Server: diez
Mesaj tarihi:
Eet güsel süpriz di gerçekten zaten param kalmamış ohş bi shield bilem mutlu ederdi hühü[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 6xx
Server : Paticik
Mesaj tarihi:
said:
TrTownUser, 03 Eylül 2005 11:22 tarihinde demiş ki:
Eet güsel süpriz di gerçekten zaten param kalmamış ohş bi shield bilem mutlu ederdi hühü

hala giremedinmi ? bu arada merak ettim aresteki nickin ne ?[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
resmi artislik için diye koymuş :D anladık gold premium un var:D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Mesaj tarihi:
said:
findor, 03 Eylül 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
resmi artislik için diye koymuş :D anladık gold premium un var:D

yok o deildi amacım lvl 38 ve cape var :D onu gösteriyodum :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:

[spo1=>>>>][/spo]

neler oluyo siz tahmin edin sanırım 1 günde 2 boss event ares zaten item kaynıyo şimdi dahada abartı olucak[signature][hline]ID: Diablo_Angel

Mesaj tarihi:
WOw yine rioteları sürdüler human base in içi doluydu riote ben bile ^^ 3 tane kestim.
ama verdiğim dmg ler normal den farklıydı 773 - 900 :D[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 6xx
Server : Paticik
  • Yeni Oluştur...