zzz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: TrTownUser, 03 Eylül 2005 11:35 tarihinde demiş ki: zzzz ne çok hava atmaya mereaklısınız adamlara bak '' zzzzzzzzzzz yazık sana ezik kalmışsın '' bunu yazan ezikle konuş sen lolz bnmi yazdm ! ezik olsam nolcak baba gibi lycaon roc rol war haha sen kendine bak a.q[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 zzzzz olm ezik dedim çünkü fark ettin ise üstünde plate set galiba orc larınkini bilmiorum ondan var etrafındaki herkes chitin shelll ben bilmem merchant charı felan gözümle gördüğüme inanırım..[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unkown Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bowlda clandaki debuffla geziyodum sq kesicektik debuffladı %10 ile "2"vurdum %5 ile "1" spike vurdum yattı :/ olaya bak :D ama sadece coins çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ohaaaaa o riote army nedir öyle yuh[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: zzz, 03 Eylül 2005 11:30 tarihinde demiş ki: ya gerek yoq tartışmaya şimdi yazdım görmedin galiba nie uzatıonki ? sorun warsa gel özele burda resim koyduk sadece char gösterisi yapmıoz ! full shell olsa nolcak? +1 full shell taksam +7 olmadını nasıl anlıcan aynılar ? item takıncamı adam oluon? her shell takan adam olsaydı ooo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 konu saptırma da üstüne yok anlaşılan neyse kapatalım[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 görende snn üstende full +8 shell 8shard war sancak a.q bırak ya bırak bi topic açtık boss event die ne hale getirdin bırak a.q[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 olmasmı aga +9 shell set +9 dual shard alayı var bende zuahahahaha napacam öyle olsam oynamam bu oyunu olm ben item meraklısı değilim sadece resimde gördüğümü söledim o kdar bende a.q o zaman[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 pardon ss bırakmış herkesde drop ss si olan varmı ben o kadar kestim bi halt düşmedi sonunda pk yapmaya karar verdik daha zevkli oldu bosslardan bişi cıkmadı dropu olan ss bırakabilirmi?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Why Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 boss event de ölünce exp gidiormu arkadaslar..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok rioteler bıle kesse gıtmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Why Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tx... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar