Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mükemmel ötesi bi boss event daha cz ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
TrTownUser, 03 Eylül 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
zzzz ne çok hava atmaya mereaklısınız adamlara bak

'' zzzzzzzzzzz yazık sana ezik kalmışsın '' bunu yazan ezikle konuş sen lolz bnmi yazdm ! ezik olsam nolcak baba gibi lycaon roc rol war haha sen kendine bak a.q[signature][hline]
Mesaj tarihi:
zzzzz olm ezik dedim çünkü fark ettin ise üstünde plate set galiba orc larınkini bilmiorum ondan var etrafındaki herkes chitin shelll ben bilmem merchant charı felan gözümle gördüğüme inanırım..[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Mesaj tarihi:
bowlda clandaki debuffla geziyodum sq kesicektik debuffladı
%10 ile "2"vurdum %5 ile "1" spike vurdum yattı :/ olaya bak :D
ama sadece coins çıktı :(
Mesaj tarihi:
said:
zzz, 03 Eylül 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
ya gerek yoq tartışmaya şimdi

yazdım görmedin galiba nie uzatıonki ? sorun warsa gel özele burda resim koyduk sadece char gösterisi yapmıoz ! full shell olsa nolcak? +1 full shell taksam +7 olmadını nasıl anlıcan aynılar ? item takıncamı adam oluon? her shell takan adam olsaydı ooo[signature][hline]
Mesaj tarihi:
konu saptırma da üstüne yok anlaşılan
neyse kapatalım[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Mesaj tarihi:
görende snn üstende full +8 shell 8shard war sancak a.q bırak ya bırak bi topic açtık boss event die ne hale getirdin bırak a.q[signature][hline]
Mesaj tarihi:
olmasmı aga
+9 shell set +9 dual shard alayı var bende zuahahahaha
napacam öyle olsam oynamam bu oyunu
olm ben item meraklısı değilim sadece resimde gördüğümü söledim o kdar
bende a.q o zaman[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Mesaj tarihi:
pardon ss bırakmış herkesde drop ss si olan varmı ben o kadar kestim bi halt düşmedi sonunda pk yapmaya karar verdik daha zevkli oldu bosslardan bişi cıkmadı dropu olan ss bırakabilirmi?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
  • Yeni Oluştur...