Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mükemmel ötesi bi boss event daha cz ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hangi serverda oldu bu olay bide senin aldığın itemlermi bu roc rol ve lycaon[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 60xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
hay z.çayım böyle işe bi kerede bana denk gelsin şu iş ya
rol u bana satsana 480 m param var hepsini verem :D[signature][hline]Name : Marla_Singer
Mesaj tarihi:
oha başka bişi değil :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Mesaj tarihi:
sen şimdi gidipte bach ı bishop ubide lycaon umu öldürdün yoksa başka boss lardanmı düştü bu canımın içi itemler :D[signature][hline]Name : Marla_Singer
Mesaj tarihi:
duke bach(bishop=ring of magic onu kesmedim) lycaon bunlar 48lık assasin le solo yapmadım tabi 1dene 1500/300 buffer 1dene 1920healer :D gerçi o kdr human varken baya zor oldu ama hehe :D yinede olsun antares wardı adamın biri kesti kesti 100can fln kaldı artıq dokunsam ölcek bi baktım stealh bitmiş :D kabak gibi duruom arkadan orc bandit officer öptü :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
kafayı yicemm off kesin bişiler gelcekti bana master da olabilecektim pff shell pauldron pads de alırdım belki :(
şimdi açıpta ne heycanlandırıyon milleti off off[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 6xx
Server : Paticik
Mesaj tarihi:
aware nerdeydin kız :) bekledimde gelmedin hiç mi beni sevmedin ehueuh neler gitti neler ss koycam ama normal almadım oyunun kendi programıyla aldım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
la o aresdeki aware3 ben deilim ha :D
lvl 50 yapmıştım bıkmıştım ark. a verdim o da son anahtarı bulup 51 yapmış okadar :( başka pişi yapmıo
nese bak o - e basarak aldıın ss leri aç
farklı kaydet de jpg olarak kaydet
sonra upload edip yolla :P
Mesaj tarihi:
off ya yine gözümün önünden shelli bir priest geçti off o itemlerle varya inn i gold barlarla doldururum beah[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 6xx
Server : Paticik
Mesaj tarihi:

Fazla koyamadım kusra bakmayın hem kesip hem ss alamadım :D aware bak neler kaçtı neler :)
[spo2=1][/spo]

[spo3=2][/spo]

[spo4=3][/spo]

[spo1=4][/spo][signature][hline]

Mesaj tarihi:
zzzzzzzzzzz yazık sana ezik kalmışsın[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Mesaj tarihi:
Laugh OUT Loud haha olm la bu bnm merchant char ın :D :D gerçi onun itemları bile seni ezer ya gerek yoq tartışmaya şimdi[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hehhe komik çocuk :)[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Mesaj tarihi:
Boss event war diye gittik cz ye belki bişiler keseriz diye ama bütün sağlam adamlar ordaydı bowla giremedik ki sadece bi tane barkk kesebildim ondanda bişey çıkmadı ah be bi kekurikekukaka denk gelseydi zaten kekuri yüzük te lazım master olacaz ahhh ahh
Dip Not:ben şuan oyuna giremiyorum oyun açılmıyor acaba Ke mi geliyor bu boss event falan hiç hayr-ı alamet deil[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe
Level= 59 (En sinir bozucu lvl)
Clan= Deathless
Server= Ares
Irk= Karus
  • Yeni Oluştur...