fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 oncelikle bu topic onceden acildiysa ozur dilerim ve aratmama regmen bulamadim... simdi ko oynamisligim var ama sadece internet kafede yatiliyim cunku... simdi ko yu internetten nerden indirebilirim... patchle ilgili bir baslik godrum ama patchleri de yazarsaniz sevinirim... oyunu az cok biliyorum.... zaten anlatilmis sss bolumunde de... herkese iyi oyunlar simdiden tesekkurler...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 www.knightonlineworld.com adresinden indirebilirsin.[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 knightonlineworld.com var myko var adresini tam bilmiom bide knightonline.jp var galiba japko bence japkoya geç lag sıfır diolar[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 60xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 salla japkoyu dandik[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ne dandiği a.k süper server 0 lag 0dc ama adamlar çok güçlü defansımın 600 hp min 554 gibi bişey olmasına rağmen bi ass. tek vuruşta indirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya manyak diezdede hp 1200 defans 600 felan tek vuruşta alan adam var :D 411 pulgaso wryntz uare history filan gelde gör hele bi eleman var bloodtan bana 2400 vurdu ipne[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 :D:D:D bana fazla geldi o dmg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ohaya :D zevkı kalmıo ke gelınce bence acc lar gıtsın en güzeli adam 2400 vurdu dıon yuh ya [Bu mesaj Wrong tarafından 03 Eylül 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eyvallah saolasiniz... indiriyorum su anda bari okullarin acilmasina bir hafta varken kasiyim biraz...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar