BoooMMM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paticikliler ben diezdeyim nickim Loskobordos two handed yerine iki el silah kullanıyorum bugun bi adam bana deep scar +7 satmaya kalktı kabul ettim merchant kurdu ama poisonu yok sizce alayım mı gerci poison damagenin artık ıska gectiginibi işe yaramadıgını bılıyorsunuz ama ne bileyim icime kusku dustu satın alayım mı-?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 diger eline alabilecegin guzel bi silah varsa totemic spear +6 veya harpoon +7 gibi fiyatı da uygunsa hiç kacırma derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 çift el silah boss kesmeye bire biz vuruş hızları normal oldugu için ( ben öyle kullanıyordum )[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar