Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Programci Araniyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neticesinde tam olarak ne istendigi lazım ama yaklasık olarak biseyler yapılabilir ...
ne bilim adam ların istedigi turkcede encok kullanılan sozcukler ıse yaklasık 2000 kelımelık bır database kıvamında bısey hazırlayıp ,okunacak text ten 2 bosluk arasını alıp alıp karsılastırırsın sonra ++,yok aynı degılse mutlaka bırseye bırsekılde yaklasır ne bılım ornegın ılk match tutmuyorsa kelımenın son harfını cıkarıp kalan kısmı ıcın bır daha searh edersın ++,oda yoksa bırdaha gıbı takı 3 harf kalana kadar gıbı ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt'
Mesaj tarihi:
eheheheh ...
bizim kurmaya calıstıgımız YAZILIM PROJESI konulu makale ye deneme calısması olarak belırleyıp gırıselımmı cemaat ...
C ıle yapılabılır sanırım ...
ha bıde program calıstırılıp metın(yazı ıle ıcerık) mı gırılecek (100 sayfa bıle olsa) yoksa onceden hazırlanan text formatı prog kullanılarak search mı edılecek ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
Mesaj tarihi:
lol olur mu hiç delucian..
sen mi türkçe bilmiosun ben mi :p

burda istenilen program suana kadar yazılamadı, bundan sonra da yazılamaz :)
yazılsa zaten milyon dolarlar edecek bişi de, zaten yazılması matematiksel olarak imkansız..

yaklasık bir sonuc icin de, anca bi database felan olusturulcak SQLde, türkçe kelimelerle..su sözlükler var ya işte onlalar, 50000 kelimelik felan. ona göre aramalar yapılcak da, onun bile algoritması zor :)
Mesaj tarihi:
kızdırdınız kafamı
bende yazdım vede sattım prog u
7686788 M$ etti
parayı yıyom sımdı kızlarla 8-)
buyuk bır kısmınıda ımar bankasına faiz e yatırdım :D
(ceday senı anlıyorum ama olmaz dıyıp kestırıp atmanın dısında bıseyler yapmaya (beyın jımnastıgı) calısıyorum ;)) ve bence yazılır boyle bır prog bır-iki ay alır belkı ama yazılır :hrr:
ama algorıtmadan keza alenı yapayzeka yazmak lazım turkce hocası :yapma:kıvamında ....
o ısı yapmak ta ne bılım 10000 tane condıtıon tanımlarsın uydurursun bıseylerı mutlaka bıryerlere ...
neyde geyık uzun ben guzıde turkcemızı bıraz daha hatırlayayım ...
hmmm neydı hece dusmesı kucuk seslı uyumu ıyelık ekı ...
yazıyom gelıyo :)

:tebrikz:[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
Mesaj tarihi:
abi o dediğiniz program türkçe konuşunca dedğinizi anlar.

ya semantic analiz demek anlam bilgisi analzi demektir.yani iki sözcük arasındaki anlam farkını çözebilecek bilgisayar.kısaca bu programı yazmak, C/C++ benzeyen bi programlama dili yazmak gibi bişi.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
  • Yeni Oluştur...