Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL hızını yükselteyim derken azar işittim.

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

said:
Makaveli, 01 Eylül 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
KabloNET derim baska bisi demem.

vallahi azimdan aldin. ararim, derim böle böle bi sorun var. 2 saat içinde araba gelir, aşagiyi halleder. eleman bilgisayarima oturur bilgisayar ayarlarini kontrol eder. güzeldir güzel.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden kablo netin hizmeti çok kotu gelirdi
adsle geçtim mumla arar oldum
elektrikler kesilmeye başladı adsli mumla arar oldum
her gün gidiyo elektrik 14.00 civarı bende artık elektrik gelene kadar surekli arıyorum 186yı en sonunda kadının teki actı yine ben elektrikler kesik diince NIYE DEVAMLI ARIYORSUNUZ SORUNUNUZ NE SIZIN! diye baırdı. simdi kadına desem ubrsde son bossa geldik anlamıcak ueahaeuh[signature][hline]Lianna Human Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 02 Eylül 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
ne yani
herkezin evi yakın olmak zorundamı ?

Adamın işi gücü olamazmı ?
Belki adam hasta , belki sakat, belki üşeniyor
adamın keyfinden sanane ?

okudugunu anlamamak boyle birsey olmali. Ben orda yakin olmalimi demisim?
Ben diyorumki madem telefonla halledemiyorsunuz ve belli bir yaptirim gucunuz var gidin kendinizi gosterin sonucta basinda biri dururken herkes biraz daha ciddi sekilde calisir.
Ki ben her turlu telefon ile hallediyorum sorunlarimi.

ama bizim insanimiz birine is yaptirmaya gelince kendini ondan ustun goruyor anlamsiz bir sekilde. Insanlara biraz saygi diyorum.

Bir bok olmadiklari halde ve ellerindeki tek yaptirim gucu ceneleri oldugu halde kendilerini bir sey sanarak telefonun obur tarafindakine anlamsiz tehditler konusmalar yapanlara diyorum bunu...[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla ilgisiz ama farklı bi konu açmim dedim.

OGS almak için telefon açtım.

-iyi günler
-evet?
-OGS için gerekli belgler hakkında bilgi alıcaktım
-Abi bende bilmiyorum burda camda yazıyor geçerken bir ara durun kalem kağıtta alın yazarsınız.
-?!?!

Dıdıtıdıtıdıt...

Yemin ediyorumki böyle oldu... Hala şokundayım=)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 02 Eylül 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
Konuyla ilgisiz ama farklı bi konu açmim dedim.

OGS almak için telefon açtım.

-iyi günler
-evet?
-OGS için gerekli belgler hakkında bilgi alıcaktım
-Abi bende bilmiyorum burda camda yazıyor geçerken bir ara durun kalem kağıtta alın yazarsınız.
-?!?!

Dıdıtıdıtıdıt...

Yemin ediyorumki böyle oldu... Hala şokundayım=)

hoş =)[signature][hline]İmza.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende de tam tersi ilk adsl almaya calistigimda sorun oldu... aradim aninda hallettiler daha dogrusu adsl veriliyor dediler bende gozukmuyor dedim... kadinda halledicez ariza kaydi aldim dedi 5 dakka sora catir catir baglandim... o gunden beri hic sorun olmadi bir sefer bile kopmadi...
Ama bu olaylari yasayanlara Allah sabir versin...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Sosyal ağlarda paylaş

kabloNET gercekten cok iyi ya sirf ilk zamanlarda world of warcraftta 500 ping aliyorum ama diger kabloNET kullananlar 250 aliyo diye adamlar 1 tam gun benle ugrasmislardi . bazen onlarda delirtiyor beni ama adsle gore gercekten cok daha iyi. adsl ucuzmus hizliymis cartmis curtmus ama ben aradagimda sorun var dedigimde karsimda bu isi bilen biriyle konusmayi tercih ederim. adsl gercekten hizmet konusunda sifir...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...