Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 serial - İnsane o_O !!! ya insane den sonra sanki bitane daha wardı ama ben hatırlıyamıom uzun zamandır olmadığından zaten çok hızlı kayboluyodu hemen öldüğüm için ardından? yada bu dediğim insane de olabilir?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bizim psiko ufaklık rambo maç açmış doldurmuş botları. çıkmış bi yere hababam çakıo okla bi baktım master killer gimme more mercyy falan demeye başladı alet. daha da wardı ama okuyamadım çok hızlı geçti ardarda oka dizdi adamları herhal 20 tane falan öldürdü[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 valla ilk kez mp5 ile birinci oldum :P ama güzel silah gerçekten 1.3 te hele tavsiye ederim.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 mp5 güzel silah ama Desert ve rugerdan şaşmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 soldat oynıcak varmı?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar