Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaşlar 5. i cd de sorun cıktı bi dosyada.Bana bu dosyayı yollayabılırmısınız ? The Bard's TaleResLevelsTMSHLEVEL.gob ve SHLEVEL.TEx dosyalarını bana yollayabılırmısınız ? [email protected] [email protected] teşekkür ederim.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 emuleeeeeeeeeeeeee başkası seni paklamaz orda var cd oalrak bitsouptada dvd versionu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yaw bilgisayarcıda 5. cd calısıyo benım bilg. de hata veriyo.Cd romu daha 2 gun olca aldık.OFfffff.Sildim zaten başka başka dosyalar istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nası bi oyun bu böle 5cd falan?morrowind tarzımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar