ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 p.m geldiinde veya favori konuya msj geldiinde ie olunca "miyavv" yada "düüt düüt" diye sesler çıkıo.ama firefoxta yukarda bi band belirio missing plug-in fln dio basıorum missing plugin dedii şey quicktime manually installa basıorm quicktime ın dl sayfası açılıo ama quicktime ztn yüklü nası hallederim???[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 olmuyo firefoxta miyav sesi... kedi bi flashte yapmadı gitti onları[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aaaaaaAAA ok saol yardımların için;)[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ee ben ie kullanıyorum ben hiç duymadım miyavv sesi.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hoperlörü aç duyarsın.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben de msn deki sesleri duyamıyorum. herşeyi denedim diğer bilgisayarlarda sorun yok ama bende yeni ielti falan olduğunda çıt yok...[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 çıkıyo bende firefoxta çıkmayan arkadaşa ya hiç pm gelmemiştir yada özelliklerden o ses olayı kapalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 msn plus olmasın zaten bu msnin şatafatlı şeylerine kıl kapıyorum hertürlü ses, uyarı kapalı. beni bozar onlar =)[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yok ya baya baktım ses ayarlarında windows ses ayarlarında ayarladım msn messenger seslerini hala daa çalmıyo sistemin bozukluğuna deli oldum denetim masası açılmaz msconfig açılmaz helpctr açılmaz bi regeditim var allah gibi gerisine ihtiyacım yok zorluyolar sistem yenilemeye hiç halim yok valla uğraşamam[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: slayer__, 03 Eylül 2005 00:01 tarihinde demiş ki: çıkıyo bende firefoxta çıkmayan arkadaşa ya hiç pm gelmemiştir yada özelliklerden o ses olayı kapalıdır alla alla bnde missing plugin dio çıkmıo...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 firefoxta bende de miyavlamıyo yaf aynı plugin mevzusu bende de var ??[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bendede miyavlamıyo pm atın bakm bi[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bana da bi pm rica edebilirmiyim[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ie de ses gelmedi bana[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bana geliodu valla[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bir bileni yok mudur bu işin yaffff[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 YAPTIM!!! aslında çok kolay önce ayarlardan pm gelince meow yapmasını ayarlıyoruz. daha sonra quicktime kuruyoruz.. quicktime ı kurduktan sonra quicktime playerı açıyoruz ve edit>preferences>quicktime preferences ı seçiyoruz.. ordan browser plug-in i seçiyoruz.. play movies automatically, save movies in disk cache, quicktime system tray icon; seçeneklerine tik atıp. MIME settingse tıklıyoruz.. burdan audio(3.) ye tik atıyoruz. sonra apply ve ok diyip çıkıyoruz sonra birisinin size pm atmasını bekliyoruz falan... tatam[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 heheyt oldduu saolasın bab ama üstte hala install missing plugins yazıo.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gidiyo o yavaş yavaş[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 edit: o_O ikinci sayfayı farketmemişim [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 03 Eylül 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar