KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konu Açıldımı Açılmadımı Bilmiyorum...Öleyse Kitlensin...Varmı Doğuş Ünivde Okuyan Pati...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Len Bi Allan Kulu Yokmu ?[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben varım,geçen sene hazırlıktaydım,bölümdeyiz işte bu sene:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar