Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi gitar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlama olayını geçtik artık.öle olsa 200 dolara x-cort kalanıyla da ölümüne bir anfi patlatırdım. Birde zevkine bas gitar alırdım.Yetmedi birde davul alırdım. Sonuncu biraz abartı olmuş olabilr ama siz benim derdimi anladınız :)
Mesaj tarihi:

benim kendi kullandığım gitar, gayet memnunum, tavsiye ederim eğer metal çalıyorsan.

[spo1=ESP EX-50 (ltd)][/spo]
tabi bunların klavyeleri normal gitarlara göre kalın oluyor, onu da göz önünde bulundur ama 1 haftada alışıyorsun.[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

In Flames We Trust.

[Bu mesaj Jester tarafından 02 Eylül 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ESP EX - 50 iyidir[signature][hline]22 HaziraN 2006'da görüşmek dileğiyle...
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum.
Mesaj tarihi:
ne tarz calıcağına bağlı, düzgün anlatırsan söyliyim ona göre..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Ibanez rg370 . İlerde manyetik modifiyesiyle canavar ötesi olur. Gidip 50 serisinden bi ltd alırsan türkiye fiyatları çok yüksek olduğu için paranın hakkını alamazsın.

www.turkrock.com almadan önce buranın forumlarına uğra. Ayrıca ne türyapıcağını belirt evet
Mesaj tarihi:
kaç dolar o esp?tam 500 mü?ona göre para biriktiricem de[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Mesaj tarihi:
@shapshal: var tabi, olmaz mı.
@Gilean: yurtdısı fiyatı 320 dolar, burada 450 ye aldım ben 0ını. bir ust modeli EX-260'ların kullanılmışlarını da 550-600 civarına bulursunuz sanıyorum.[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

In Flames We Trust.

• Yeni Oluştur...