Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzaktaki 2 bilgisayarı baglamak için ne yapmalı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Durumu kısaca özetliyim bi kaç gun evde olamicam sanırım.Bu sure içersinde arkadaşımın kendi bilgisayarından benimkine mudahale etme şansı varmı bi program aracılıgı ile falan pek bilmiyorum.Emule fln açık bırakacagım için ve evde kalanlar arasında hiçbirinin bu konuda bilgisi olmadıgı için arkadaşıma devretmek istiyorum bi sureligine.Baglantıyı kontrol etmesini fln istiyorum masaustume mudahale edebilsin yani.Bunu gerçekleştirmek için bir program varmıdır arkadaşlar ?Varsa kullanan biri kısaca kullanımı hakkında bilgilndirirse sevinirim.
Teşekkürler.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
bana baglancak ben xp pro yum guzel baglanacak kişi home farketmiyo yani anladım saolasın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Cintonik, 02 Eylül 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
Durumu kısaca özetliyim bi kaç gun evde olamicam sanırım.Bu sure içersinde arkadaşımın kendi bilgisayarından benimkine mudahale etme şansı varmı bi program aracılıgı ile falan pek bilmiyorum.Emule fln açık bırakacagım için ve evde kalanlar arasında hiçbirinin bu konuda bilgisi olmadıgı için arkadaşıma devretmek istiyorum bi sureligine.Baglantıyı kontrol etmesini fln istiyorum masaustume mudahale edebilsin yani.Bunu gerçekleştirmek için bir program varmıdır arkadaşlar ?Varsa kullanan biri kısaca kullanımı hakkında bilgilndirirse sevinirim.
Teşekkürler.
imzanı beğendm cidden doğru bişi sorunsuz okudum şahsen :D[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında..
guild.gen.tr
Mesaj tarihi:
bide nerden edinebilecegimi ve nasıl kullanacagımı anlatabilirmisin ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Mesaj tarihi:
bi yardım şeetseniz sınırlı bi zamanım varda bilen bi arkadaş varsa eger..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Mesaj tarihi:
radmin var!
http://www.famatech.com/[signature][hline]Msn
Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki:
hobaraaak

[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 02 Eylül 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
varda birazcık anlatsan çok çok sevinirim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Mesaj tarihi:
çektik arkadaşla ama can t connect hatası alıyoruz nası oluyo birisi yardım etse çok makbule geççek.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Mesaj tarihi:
ewet hatta cintonik bana bağlandı ama ben ona baglanamadım.. benim xp home onun ki pro.. acaba homelar bağlanamıyo mu..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
  • Yeni Oluştur...