Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Durumu kısaca özetliyim bi kaç gun evde olamicam sanırım.Bu sure içersinde arkadaşımın kendi bilgisayarından benimkine mudahale etme şansı varmı bi program aracılıgı ile falan pek bilmiyorum.Emule fln açık bırakacagım için ve evde kalanlar arasında hiçbirinin bu konuda bilgisi olmadıgı için arkadaşıma devretmek istiyorum bi sureligine.Baglantıyı kontrol etmesini fln istiyorum masaustume mudahale edebilsin yani.Bunu gerçekleştirmek için bir program varmıdır arkadaşlar ?Varsa kullanan biri kısaca kullanımı hakkında bilgilndirirse sevinirim. Teşekkürler.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
riglous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 remote assistance yalniz baglanilacak bilgisayarin xp pro olmasi gerekiyo. baglananin home ya da pro olmasi farketmiyo.[signature][hline]Tulahr
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bana baglancak ben xp pro yum guzel baglanacak kişi home farketmiyo yani anladım saolasın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Cintonik, 02 Eylül 2005 16:32 tarihinde demiş ki: Durumu kısaca özetliyim bi kaç gun evde olamicam sanırım.Bu sure içersinde arkadaşımın kendi bilgisayarından benimkine mudahale etme şansı varmı bi program aracılıgı ile falan pek bilmiyorum.Emule fln açık bırakacagım için ve evde kalanlar arasında hiçbirinin bu konuda bilgisi olmadıgı için arkadaşıma devretmek istiyorum bi sureligine.Baglantıyı kontrol etmesini fln istiyorum masaustume mudahale edebilsin yani.Bunu gerçekleştirmek için bir program varmıdır arkadaşlar ?Varsa kullanan biri kısaca kullanımı hakkında bilgilndirirse sevinirim. Teşekkürler. imzanı beğendm cidden doğru bişi sorunsuz okudum şahsen :D[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bide nerden edinebilecegimi ve nasıl kullanacagımı anlatabilirmisin ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi yardım şeetseniz sınırlı bi zamanım varda bilen bi arkadaş varsa eger..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 radmin var! http://www.famatech.com/[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 02 Eylül 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 varda birazcık anlatsan çok çok sevinirim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eskiden vardı bende bilmiyorum ki yeni halini :)[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 çektik arkadaşla ama can t connect hatası alıyoruz nası oluyo birisi yardım etse çok makbule geççek.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ewet hatta cintonik bana bağlandı ama ben ona baglanamadım.. benim xp home onun ki pro.. acaba homelar bağlanamıyo mu..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Öne çıkan mesajlar