berk444 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Tabii ki evinizin yakınında bir yer varsa, 5 ytl ye t-shirtü alıp 15 Ytl ye de baskıyı yapıp 20 Ytl ye bu işi yapabilirsiniz. Fakat Anadolu yakasından beşiktaşa t-shirt bastırmak için gitmek zaman+para kaybı demektir. Sonuç olarak 25ytl+kargo (yaklaşık 5 ytl) gibi bir ücret için yani +10Ytl daha fazla vererek aynı t-shirtün evinize gelmesi de mantıklı bir seçenek olmaz mı?
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Haklısın tabi, çomak sokmak için söylemedim, estafirullah. Ben istediğim şeyi, istediğim gibi bastırmak istediğim için böyle bir şey yaptım ve benim için de daha ucuza geldi. Kesinlikle haklısın, yol yerine kargo masrafını ödemek çok daha mantıklı. Ama mesela ben senin tişörtlerindeki kenarların keskinliğini beğenmedim, bu benim tercihimdir. Yoksa dediğim gibi, almayı düşünenlerdendim.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
Öne çıkan mesajlar