Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Evet bazı driver'larımı yüklemeye çalışırken böyle bi hata alıyorum ve setup çalışmıyor.Hala ekran kartını yükleyemedim :D öküz gibi herşey ehaeah Error Kur yükleme alt yapısını başlatamadı. RPC sunucusu kullanılamıyor[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 imdat ya ekran kartını tanıtamadım deli olacam kocaman herşey gözüm bozulacak[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bilgisayarım'a sağ tık, yönet, hizmetler uzaktan yordam çağrısı ya da remote procedure call gibi her hizmeti başlat. öyle dene bir de..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 onu denemiştim. neyse format attım 2 sene sonra tertemiz oldu ve hızlı. Özlemişim :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar