Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidecem gidecem diye atıp tuttum ama...

cenin

Öne çıkan mesajlar

İstanbulda oturuyorum öss derdine koştururken hep gidecem odtüye oh okulda güzel bıktım zaten bu şehirden vit vit... bir sürü laf ettikten sonra gitme zamanı geldi şimdi zor geliyo gitmek bir devir kapandı yani hayatımda :) ne biliyim garip oldum...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul'dan ankara'ya gelmek biraz koyabilir,yok yok biraz diil bayaaa bi koyar adama ama arkada$ cevresini flan kurduktan sonra alı$ırsın elbet.

uni'yi aileden uzakta okumak onemli bi $ey bence,insanın geli$imine epey katkıda bulunuyor,bi yandan da kendi ayakların uzerinde durmaya calı$mak da epey $ey katıyor insana.ileride cocugum olursa ve universiteyi kazanırsa buyuk bi ihtimalle universiteyi benden uzakta okumasını isterim,kendi iyiligi icin
Sosyal ağlarda paylaş

ya üzülme değil garip bir dugu yani niye üziliyim ki? sadece bir şeyleri geride bırakmak garip geliyo bitiş ve başlangıç[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün köprüde öyle bir trafikle karşolaştım ki pff be dedmi gidiyorum lan ne trafik ne bişi rahat rahat yayacam filan diye :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...