cenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İstanbulda oturuyorum öss derdine koştururken hep gidecem odtüye oh okulda güzel bıktım zaten bu şehirden vit vit... bir sürü laf ettikten sonra gitme zamanı geldi şimdi zor geliyo gitmek bir devir kapandı yani hayatımda :) ne biliyim garip oldum...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sen git biz geliyoruz seneye :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 herkes bir aileden ayrılayım uzaklaşayım çabasına girer.ondan sonra anlıyor zorluğunu,çilesini.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Mandoo, 02 Eylül 2005 14:23 tarihinde demiş ki: sen git biz geliyoruz seneye :D ewet 1 sene sonra biz de oradayız[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 way iddalıyız :horace: güselll :) sevdim kasın[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 istanbul'dan ankara'ya gelmek biraz koyabilir,yok yok biraz diil bayaaa bi koyar adama ama arkada$ cevresini flan kurduktan sonra alı$ırsın elbet. uni'yi aileden uzakta okumak onemli bi $ey bence,insanın geli$imine epey katkıda bulunuyor,bi yandan da kendi ayakların uzerinde durmaya calı$mak da epey $ey katıyor insana.ileride cocugum olursa ve universiteyi kazanırsa buyuk bi ihtimalle universiteyi benden uzakta okumasını isterim,kendi iyiligi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 odtu ha nıe uzuluyonkı hemn alışırsın orda[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya üzülme değil garip bir dugu yani niye üziliyim ki? sadece bir şeyleri geride bırakmak garip geliyo bitiş ve başlangıç[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şu sıralar normal ole düşünmen 2 ay içinde hatırlamasın bile[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: tellos, 02 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki: şu sıralar normal ole düşünmen 2 ay içinde hatırlamasın bile hasta olmadıgım sürece kimseyi aramam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben de istanbulu istedim hep -izmirliyim- marmara üni oldu tabi sevgili atıl beyinde büyük payı var. biz ailecek göçüyoruz ama ben bu evi sokağımızı herşeyimi çok özlüyorum içimde şimdiden bir huzursuzluk var : /[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 biz de basıp gidebilsek. :/ ama yok , iyidir benim şehrim. yine de gitsem...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu gün köprüde öyle bir trafikle karşolaştım ki pff be dedmi gidiyorum lan ne trafik ne bişi rahat rahat yayacam filan diye :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar