emre25 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 selamlar herkeze level 22 undead mage im var, bi yerlerde okumuştum 20 olunca belli şehirlere teleport olabiliniyordu sanırım bende bir heyecan rune of teleportation aldım fakat tık yok valla bu işin aslı varmıdır acaba diye bir size soriyim dedim herkeze iyi günler ...[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 o şehrin mage trainer ının yakınlarında bir portal trainer olmalı ona sor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 allah harika çok saol[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet , aynı heyecanla warlockum daha lvl 17diyken infernal çağırıcam diye infernal stone almıştım :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Razien, 02 Eylül 2005 17:53 tarihinde demiş ki: evet , aynı heyecanla warlockum daha lvl 17diyken infernal çağırıcam diye infernal stone almıştım :) hahaha koptum[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 portal açabilmek için sanırım 40 olman gerekiyor Darnassus için ise 50. level olman şart[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gnomelar lvl 20 de teleport 30 da darnassus teleport. olabiliyor diye duymustum. ama undeadler sanmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fridge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eh tabi.. undead mage'ler darnassus'a portal acamıyor. gnome'lar da thunder bluff'a acamıyor tabi...[signature][hline]Fridge - Undead Mage - Burning Legion Romork - Troll Hunter - Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar