Zopik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yaklaşık boyutu 33 mb olan bir sql dosyam var. PhpMyAdmin kullanarak export etmiştim. Yine aynı sürüm phpMyAdmin ya da kendi yazdığım herhangi bir kod ile import edemiyorum çünkü Internal Server Error hatası veriyor. Gerekli arttırımaları MySQL için my.ini içinden ve php içinde php.ini içinden yaptım. 100 mb'a kadar dosya kabul edebilmesi lazım ama etmiyor. Bir olasılık olarak işlem sırasında php'nin çakılması ihtimali geldi ve bir kaç test yaptım kendimce ama php dosyayı okuyup ekrana basabiliyor. Olsa olsa MySQL'de diyeceğim ama o da çökse fln görünür sanıyorum ki. Halletmem lazım bunu yardımcı olabilecek kimse var mı ? Ya da farklı bir program/script tavsiye edebilecek olan ? Dip Not : Php ile parse edip öyle yazmaya kasmak istemiyorum mümkünse.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
sharky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 mysql -u -p < database.sql[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
vampirhuma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 mysql klasorunun bin klasoru altindaki mysql.exeyi su parametre ile calistir mysql -u username -p password databaseadin < sqldoyasi.sql sql dosyan import olacaktir[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars [Bu mesaj vampirhuma tarafından 02 Eylül 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: sharky, 02 Eylül 2005 00:24 tarihinde demiş ki: mysql -u -p < database.sql Teşekkür ederim efenim. Çalıştı, işe yaradı ve şu anda yüklemeye devam ediyor. Arakladığım o kadar şarkı sözümü kurtardınız. Çözüm yazan elleriniz dert görmesin :-)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu arada php ile parse edip yüklemek istediğimde cpu usage %99'dan aşağıya inmezden bunda %2'den yukarı çıkmadı. İyiymiş baya : ))[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
sharky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Gayet normal, çünkü bir tanesi mysql_query ile gönderior her satırı, birisi direk blok halinde gönderiyor.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu tarz ekstra sıkışma durumlarında, durumunuz aciliyet arz ediyorsa phpmyadmin ile öbekler halinde çalıştırabilirsiniz. tabi 30 mb kaç yıl sürer onu bilemem.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL
Coder Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kullanmayın şu phpmyadmini dump alırsınız 30 sn de time out olur patlarsınız.. varsa şansınız direk kullanın yada mysql control center kullanın (mysql offical yazılımıdır)..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
Öne çıkan mesajlar