Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PHP-MySQL] SQL yedeğini geri yükle(yeme)me.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaklaşık boyutu 33 mb olan bir sql dosyam var. PhpMyAdmin kullanarak export etmiştim. Yine aynı sürüm phpMyAdmin ya da kendi yazdığım herhangi bir kod ile import edemiyorum çünkü Internal Server Error hatası veriyor. Gerekli arttırımaları MySQL için my.ini içinden ve php içinde php.ini içinden yaptım. 100 mb'a kadar dosya kabul edebilmesi lazım ama etmiyor.

Bir olasılık olarak işlem sırasında php'nin çakılması ihtimali geldi ve bir kaç test yaptım kendimce ama php dosyayı okuyup ekrana basabiliyor. Olsa olsa MySQL'de diyeceğim ama o da çökse fln görünür sanıyorum ki.

Halletmem lazım bunu yardımcı olabilecek kimse var mı ? Ya da farklı bir program/script tavsiye edebilecek olan ?

Dip Not : Php ile parse edip öyle yazmaya kasmak istemiyorum mümkünse.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Mesaj tarihi:
mysql klasorunun bin klasoru altindaki mysql.exeyi su parametre ile calistir

mysql -u username -p password databaseadin < sqldoyasi.sql

sql dosyan import olacaktir[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars

[Bu mesaj vampirhuma tarafından 02 Eylül 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sharky, 02 Eylül 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
mysql -u -p < database.sql
Teşekkür ederim efenim. Çalıştı, işe yaradı ve şu anda yüklemeye devam ediyor. Arakladığım o kadar şarkı sözümü kurtardınız. Çözüm yazan elleriniz dert görmesin :-)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Mesaj tarihi:
bu tarz ekstra sıkışma durumlarında, durumunuz aciliyet arz ediyorsa phpmyadmin ile öbekler halinde çalıştırabilirsiniz.

tabi 30 mb kaç yıl sürer onu bilemem.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
BandRoLL
  • Yeni Oluştur...