rallici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 koda yada yeni sürüm kede gm olmak için ne lazımdır[signature][hline]nick:Ralli_kardesligiTR lvl:54 job:papermage np22437
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 türkleri GM yapmazlar... veya KOL admini çok yakın kankası olursan belki veya adamı realde tanıman lazım....[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Küfür için o kadar topic açılır ama nafile..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
rallici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben bu kol adminin msn adresini alabilirmiyim bu kol admin türkmü___???[signature][hline]nick:Ralli_kardesligiTR lvl:54 job:papermage np22437
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 GM plss[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 LöL[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: rallici, 02 Eylül 2005 18:48 tarihinde demiş ki: ben bu kol adminin msn adresini alabilirmiyim bu kol admin türkmü___??? oha :D[signature][hline]
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 [email protected] msni sitesi www.kodummukolumgirer.com.tr[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: KoRn3RoTh, 02 Eylül 2005 21:03 tarihinde demiş ki: [email protected] msni sitesi www.kodummukolumgirer.com.tr Link çalışmıyo :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..)
towerr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 link çalışmıosa nie yazıonussss plssssssssssssssssss!!!!!!!!:):D:):D
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben kol_ un resmini görmek istiyom çalışan link koyun ulenn:)[signature][hline]from exile...
rallici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet bende bu kol un resmini görcem merak ettim şimdi hem iyi tutulan güzel bitopik açmışım galiba:D[signature][hline]nick:Ralli_kardesligiTR lvl:54 job:papermage np22437
Öne çıkan mesajlar