towerr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya savasın gününe ve saatine sitesinden bakıldığını biliyorum ama nerde bulamıyorum bana tam olarak linkini verebilecek ve nerden nasıl bakılacağını gösterecek kişilerin yardımlarını bekliyorum
manicodil Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 30 50 savaşının adı dark lunar war. yanda linki var oraya bas görürsün. yalnız saate 10 eklemen lasım türkiye saatine uyarlamak için.yani orda 17 yazıorsa bizde 27 yani gecenin 3ü oluor...
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bak konu daha dün açılmıştı,2.sayfada. 30~50 Bundan sonra birazcık arama yapalım :)
towerr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yaw ben cypherdekini soruyon ark lar onda nezman oluo ares te filan nezman olduğunu bilioz da cypherda nezmann:):):):):):):):):):):)
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ewet ben girdim baktım ares diez beramus ve xiegenon var cypher yok onu nasıl bulcaz
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oha yane daha dün açılmıştı böyle bir topic TOPİC AÇMADAN ÖNCE 2. 3. SAYFALARA BAKIN ARADIĞINIZ ŞEY ORDA OLABİLİR YADA ARAMA YAPIN
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oha moha deil bak bakalım cypher varmı
towerr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yok işte olsa biz nie soralım yane bilen warsa sölesin
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Cyper da pazar günü olması lazım.. Ben site de gördüm var yani sitede hepsi[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben yazmıstım savas saatlerini baska siteden almıstım ama cyhper yok kusra bakmayın
towerr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 teşekkürler beyler yardımızın için saol un haaa bide şu malezya yada japon serverinin download larını bana nerden edileceğini sölermisiniz bilen warsa :D
towerr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bilennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Warmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı Sölesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Öne çıkan mesajlar