hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaşlar ben bi hata mı desem salaklıkmı desem o tarz bişi yaptım30 ağustosada istanbulparktaki formual G 'yi izlemeye gittim nese orda güsel bir kızla uzunnn süre bakışmamıza rağmen salak gibi gidip konuşmadım eve geldiğimde ne kadar büyük bi salaklık yaptığımın farkına vardım ve de pişman oldum tanışmadığım için çünkü hoş güzel bir kızdı paticik'e takılıosa süper bişi olur esasında , yanında bjk şapkalı biri daha wardı dudağı ile çenesi arasında piercingide wardı( şansımı burda denim bari belki burda bulurum :D ) yıldız teknik dei bağırıodu belki yıldızlıdır:D nese sizle paylaştım birasda içimi dökmüş oldum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Abi enteresansin baska bişi diyemiyorum..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tebrıkler sana hayatta hıcbır fırsatı kacırma[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ooo nerden bulcan geçmiş olsn[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar