death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaşlar bizler paticikler olarak küfüre karşı olmayı davet ediyorum herkesi.. Eminim hepiniz olgun insanlarsınız ve asla küfür etmiyorsunuz... 1k xp ye bile ihityacınız varsa küfür varsa ortamda küfür varsa ben yokum deyin ve çıkın .şahsen ben oyle yapıyorum ve 1 lvl i sadece uruk blade keserek aldım... 2gün sürdü ama kafam rahattı.. Birde bu oyunda sadece baylar yok birçokda bayan arkadaş var... Edilen Küfürleri şiddetle kınıyorum ve Ağırbaşlılığımızı göstermeye davet ediyorum herkesi... ARES/eL MoRaD/Paper MaGe/Death_sTRoke mp (225+95)
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Büyük harfle başlık atanlara çok küfür ediyorum.
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Benim Clanda da bayan arkadaşlar var küfüre hayır muhabbete evet :D otur iki saat muhabbet et 1 lvl atlamaktan iyidir :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aşk için ölmeli aşk o zaman aşk[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :D KO aşk mı bırakır adamda...[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 visual senin nick ne diezde :D hangi clan :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nick aynı VisuaL_TR register clanındayım :D gel muhabbet bol ama lvl atlayamazsın ona göre :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 61 level paladin :D ne atlıyım daha :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 olm bi aydır aynı leveldeyim valla billa bıktım :D muhabbete geliyom msn den iyidir.. :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
Lhotse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Visual küfür bile YALAN dan iyidir. Seni bugün ben aldırmadım mı clana ? Ne çabuk geldin 1 aylık muhabbet ettin..
Razien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bir aylık muhabbet etmedi,bir aydır lvl alamıyorum diyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Olum alper yine mi sen? İnanmayın bu adama (kapı komşum) Sabotaja gelmiş :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Rozien sen nerden biliyosun? Öyle sağda solda her yazılana inanıp mesaj yazma[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Razien yani :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya sen ne kadar küfür etmesende etmiyorum diyen adam yalan söylüyordur ama arkadaş karşıdaki adam adam olmayınca senide çileden çıkartınca fıttırıyorum sinir küpü oluyorum :([signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Beni sinir eden küfür ettikten sonra adamın özelini kapaması.. Sinr oluyorum o zamannn[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 vallahi dersende onu de ya maden bişi dedin cevabınıda bekle deilmi öyle adamlar çiçek böcek işte[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 la visual rekor kırdın 3 defa ard arda post atma rekoru ^^ benimki 2ydi :D:D:D
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kusura bakmayın jeton geç düştü :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
Öne çıkan mesajlar