Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ehe çok sevdim ben bu siteyi. Internet Explorer'a son verme amaçlı bir site..bu aralar da herkes soruyor opera mı mozilla mı explorer mı diye..iyi cevap olur. stop IE[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gerek yok artık ie'ye çamur atmaya. Gittikçe artıyo mozillacılar[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Leath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 GNU public licenseciler sever MS urunlerine camur atmayi nedense.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben bunu stopy diye okuyodum ilk gödüğümde[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Öne çıkan mesajlar